• Gebelik
  • Hareketlerini ne zaman hissettiniz?

Busra0738 İlk başlarda insan anlayamıyor. Çok hafif geliyor böyle. Bende acaba hareket mi yoksa ne diye düşünüp duruyordum. Sonra sertleşiyor.

Edaa0707 Şuan 18+1 haftalıgız 17. Haftamın başında hissetmeye başladım. İçerdeki hareketlerini değil ama. Karın duvarıma vurduğunu ve sağdan sola geçerken veya ortaya geçerken hissediyorum. Hatta bı akşam öyle vuruyorduki karnıma eşime dedim koy elini bu sefer hissedecen diye elini koyduğu an şimdiye kadar hissettiğim en belirgin vuruşunu yaptı oğluşum😄😍sanki hissetti bilerek vurdu

Missewos canim nasil hissettin?bende 12+3 umde merak ettim.bugun tuhaf bisey hissettim ama bana mi oyle geldi yoksa hareket mi bilemedim☺️

Edaa0707 ikinci gebelik 11 yıl geçti ilk gibi aslında ama 14.hafta seyirme vardi 17 den sonra baya hissettim şuan iyice belli

Ilk gebelik ve 19 20. Haftalarda yeni yeni hissetmeye başlıyorum

Edaa0707 18veya 20wsonra net hissediliyor sanırım kalp atışı gibi hissedersiniz

Edaa0707 19+0 hala hissedemedim yada farketmedim bilmiyorum 🤷🏼‍♀️ Heyecanla bekliyorum ama🐥

Gaye001 yok yok değilmiş. Hele birde ilk gebelik benim 20den önce zor dedi doktor

Edaa0707 18. Haftanın sonlarında belirgin bir şekilde hissettim. 20. Haftanın sonundayım artık dışarıdan görülebilen bir nabız atışı gibi 🥰 izlemesi de çok keyifli

Edaa0707 19 da hafif 20 de tam :) 24 olduk fıkır fıkır maşallah gıdıklanıyorum artık içim hoş oluyor gerildiğini falan anlıyorum bazen tık tık vuruyor bazen güm güm :)

Esrayel al benden de o kadar 18 haftalık olduk bugün hiç bir tıkırtı hareket yok malesef

Baştan beri varlığını hissediyorum gibi geliyor aslında tam olarak da 15-16 🥰😍artık kayıyo gibi çok güzel his 🥳

Iki hamileliğimdede 16 da hissettim. Ilk hamileliğimde mısır patlağı gibi 16+0da, ikinci hamileliliğimi 16+5de tekme gibi hissediyorum resmen.

Betulsen34 Bende 16. Haftada hissetmiştim ilk gebelikte ikincisi şuan 15te hiç bir belirti yok siz 16 öncesi ufak şeyler hissediyor muydunuz