Betulldd Ozlemyeni sanırım yanlış biliyorsun cuma günü 70se pazar günü 140 salı günü 280 olmalı gibi düşün.
TazeAnne06 Ozlemyeni hayır lütfen sakin panik yapma korkma stres etme kendime1000 ve üzerine çıktığında kese görmek için randevu verirler sana canım doktoruna 1000 veya üzeri olduğunda gideceksin
La_Liberte Ozlemyeni geç döllenme olmuş olabilir 😊 bu forumda çok gördüm bu şekilde olup yükselen, bebeklerini sağlıkla kucağına alan. İnşallah siz de onlardan biri olursunuz 🙏🏻
Ozlemyeni Saglik ocaginda kan verdim pazartesi cikacakmis.doktor dediki bence gebeliktir bu guzel yukselmis degerlerin ama daha cok erken seon90 Gamzemahir13 Yeniiannecikk Elalayla Ikigozumuncicegiii Nergissi Kavakyellerihercai csmaknc La_Liberte
csmaknc Ozlemyeni Ozlemyeni Benimde 2 Aralık son adetim gecikince geçen hafta cuma kan verdim 115-335-890 çıktı en sonuncuyu iki gün önce verdim değerler düşmediği sürece sorun yok diyorlar geç döllenme olabiliyormuş içinizde şüphe varsa bi doktora çıkın bence
Ozlemyeni csmaknc doktora gittim ama simdi gozukmez yarinda bi kan ver dedi.yarin sabah kan vercem heralde cumartesi cikar
Kavakyellerihercai Ozlemyeni bence değil artış değeri iki günde iki katı deniyor ama sağlıklı olup olmadığına kese oluşumu ve kan değerinde düşüş varsa ona göre bakıyorlar vajinal baktılar mı orda görünür kese oluştuysa
Ozlemyeni Kavakyellerihercai doktor bakmadi ya.yarinki degere gore bakicam dedi.saglik ocaginda cuma verilen kan cumartesi cikar mi acaba
Ikigozumuncicegiii Ozlemyeni söylediğin değerler normal artış gösteriyor canım Niye öyle bı şüphe uyandi ki sende
Ozlemyeni Ikigozumuncicegiii ben yanlis hesaplamisim sanirim.bi de kasigimda aşırı bi dolgunluk var .gecen sene kotu bi tecrube yasadim korkuyorum herseyden o yuzden
Ikigozumuncicegiii Ozlemyeni şişkinlik te oluyor benim karnım davul gibi oldu Sordum olur öyle dediler Pozitif olalım 🤗
Ikigozumuncicegiii Ozlemyeni bende öyleyim de bende keseyi bekliyorum zaman geçmiyor amaaa Zarar edermiş yavrumuza 🙃
Ozlemyeni Nergissi nasi yukselmesi gerektigini bilmiyordum iki kat artis denilince ekleme yapilacak sanmistim