Alinnnss ZZeynepP1903 bence çarşaf yastık kılıfı falan da olmalı ben hastane örtülerinden tiksiniyorum 😬 yani en azından benim ilk alacağım bunlar😂
ZZeynepP1903 Alinnnss gittigim hastane özel kuzum, serklaj amelıyatı gecirince tecrübe edindim gayet temizdi hatta bi kaç defa gelip degiştiler o yüzden koymadım açıkçası 😀
ZZeynepP1903 kucukhobby-11 Allah Allah ilk defa duydum cnm yani o kadar yegenlerim falan da oldu ama hiç yıkanan olmadı. Yine de teşekkür ederim 😘
defneveannesiii ZZeynepP1903 canım allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Çöp poşeti al lazım olur. Havlu al sıcak su açılmayı Arttırıyor lazım olur hemde yüzünü yıkarkende lazım olur. Birde yastık kılofı al hem kendine hem bebişe. Bebişin bulunfuğu yere serersin temiz olur
ZZeynepP1903 defneveannesiii amin amin Allah razı olsun ♥️ çöp poşeti havluyu falan yazdım canım sanırım görmediniz 🤗
ZZeynepP1903 Shrtt hastaneye giderken giyeceklerımı cıkarken de giyerim diye düşündüm yada feracemi geçirim diye onu eklemedim cnm. Çöp poseti ve terligi de yazdım ama görmediniz sanırım. Teşekkür ederim 🥰
ZZeynepP1903 Mete123- yooo aslında cokta sart degil, ben hani ince diye belki lazım olur diye düşündüm yüZünü falan yatarken örtmek için veya altına sermek için diye bir tane koydum 🤗 olmasa da dünyanın sonu degil 😇