ZZeynepP1903 Gerekli gördüklerim bunlar ama eksik var mı 🤗 hastane için nevresim takımı koymama gerek varmı bilemedim 🤷🏻♀️
alparslanin_annesi ZZeynepP1903 valla bilsem de desem ama malesef ben hiç bilmiyorum surda biterse bekleyim bari
SayeMom ZZeynepP1903 kızzzz hemşireye isimliyi verme normal 5 li ver kan falan olacak cunku ertesi gun çıkarken giydir isimlileri öyle yapılıyor cocuk odaya geldiğinde ustunu bidaha degısıyorsun zaten
Alinnnss ZZeynepP1903 bence çarşaf yastık kılıfı falan da olmalı ben hastane örtülerinden tiksiniyorum 😬 yani en azından benim ilk alacağım bunlar😂
defneveannesiii ZZeynepP1903 canım allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah. Çöp poşeti al lazım olur. Havlu al sıcak su açılmayı Arttırıyor lazım olur hemde yüzünü yıkarkende lazım olur. Birde yastık kılofı al hem kendine hem bebişe. Bebişin bulunfuğu yere serersin temiz olur
ZZeynepP1903 SayeMom kuzum isimli takım içinde iki tane varya birisini veriyorum altlı üstlü olan takımı, tulumlu takımını evde bıraktım onu koymadım 😅 yani böyle düşündüm birini hemen giysin en azından diye 🙊
Aslhn12 Benim koyduklarımın aynısı 😅😅 bence bir eksik yok ama ben de şurda bekleyeyim ne eksik olabilir ki bence tam 🤩
ZZeynepP1903 Aslhn12 banada tam geliyor ama bilemiorum ki bazıları fazla seyler koyuyo eksık varsa bakalım en azından 😂 nevresim takımı koydunuz mu siz cnm
Aslhn12 ZZeynepP1903 yok ya nevresim takımı koymadım niye ki o kadar battaniyesi bezi var gerek var mı ki
Aslhn12 ZZeynepP1903 bence gerek yok çünkü hastaneler özel de olsa devlet de temiz, hijyenik. Zaten o tükenmişlikle bunu düşüneceğimi zannetmiyorum 🤪
ZZeynepP1903 Aslhn12 bende öyle düşünüyorum da bi kaç arkadasım koy yazmıs gerek görmedim sorayım dedim 😃