Busramnida ZZeynepP1903 Depend 1 numaralı tercihin olsun en en önemli şey o normal doğum olursa kanama önemli alt açma bezi de koyabilirsin bebek için
ZZeynepP1903 Busramnida depend alıcam canım aklımda alt açmayı almadım acıkcası cok gerekli görmedigim için 🤷🏻♀️ Teşekkür ederim 🌺
Mminikmucizemmm ZZeynepP1903 diş fırçası diş macunu ve tarak ekleyebilirsiniz kendiniz için ben öyle yaptım bir de hastaneden çıkarken giymelik bir eşofman koyabilirsiniz pijamayla giderim derseniz gerek yok
ZZeynepP1903 Mminikmucizemmm yani giderken giydigim üstlerle cıkarım dıye düsündügüm için eklememiştim 🤗 aman belkide o halde ğst bile degismem dediginiz gibi pijamamın üstüne farece geçiririm 😀 teşekkür ederim yorumunuz için🌺
Laleozkan_09 ZZeynepP1903 canım bebeğinin ilk giyeceği kıyafetleri bence isimli olmasın kan oluyor verniks oluyor yazık olmasın. Eve geçerken giydir onları bence
ZZeynepP1903 Laleozkan_09 dogru söylüyosunuzdur ama iki takım oldugu için bi takımını koymak istedim. Resim falan cekilirken gözüksün diye 🤗 hem tulumlu hem altlı üstlü takım oldugu için birini koydum 🌺 teşekkür ederim yorumunuz için ♥️