• Alışveriş
  • Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı?

Dryakbts Helal olsun canım benim ne demek yok aynısı merak etme sipariş özetimden attım sana linki şüphe olmasın içinde 😘💐İstediğin kadar soru sorabilirsin hiç öyle rahatsız ettim gibisinden düşünme 🌸

Madre bebekten aldım tavşanlı 3Lü takım gayet güzel geldi 👍🏻 İnternet sitesinden alışveriş yaptım. Bir de asafindukkani diye bi adresten yine 3lü yanında takı yastığı ve battaniyesi var sparişimi verdim ama henüz gelmedi 😅

Berru Çok beğendim canım, lohusa takımlarımıda ordan aldım gayet memnunum hastane çantamızı hazırladık bile puset örtüsü sonradan aklıma geldi onu iki gün önce yine madre bebekten sipariş verdim bakalım inşallah yetişir ben doğurmadan 😊💐 37 haftalığız 💙

Ftsclskn Çok güzel maşallah bende sadece emzik zinciri istiyorum acaba nerden bulabilirim uygun fiyata yardımcı olur musunuz siz nerden yaptırdınız 💙💐

Fundabshn annekalbielimde sayfasından yaptırdım, 55₺ ama boyut büyük ve diş kaşıyıcı olarak da kullanılabiliyormuş. Farklı renk ve modellerde mevcut canım bak istersen 😌

Berru Yok canım bir kuruş bile indirmediler atayım sana lohusa takımımı ☺️ Bir tane de annem beyazlı takım almış başka da almadım yeter diye düşünüyorum 😘

Hafize123 Canım 10lu set halinde madre bebek sayfasından 2 ay önce 185 tlye yaptırdım şuan ne kadar bilmiyorum ☺️ İki gün önce puset örtüsü siparişi verdim onada 116 tl verdim kargo parasıyla beraber 💐