• Alışveriş
  • Isimli hastane çıkışlarımızı paylaşalım mı?

Kızlar minilola butikden yaptıran yokmu

Fundabshn maşallah çok güzel rabbim.saglikla.giudirmek.nasip.etsin fiyti nedir bu takımın

Merveddd güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah 🙏🏻 hangi sayfadan yaptırmıştınız ?

yeni_anne60 bu yapan kişinin bana attığı fotoğraf 2 3 güne elime geçicek
      İnstagramı : kokos_anneler_sayfasi

yaseee_y çok teşekkür ederim 🙏🏻 İnstagramda pudrakokusuuu sayfasından yaptırdım 2 ay kadar oldu yaptıralı 130 tl di fiyatı

Fundabshn canım bişey sorucam bu madre bebek guvenılır site değil mi. Kapı odeme yaptırmıyor eft istiyor o yuzden guvenıpte bır turlu sıparıs veremedım bilgi verirsen sevınırım. Bide kaç gunde elıne ulaştı

Minnakkurabiyeveannesi27 Ben site hesabından aldım direk instagramdan sipariş vermedim instagram üzerinden sipariş verdiğim lohusa takımlarımdı canım o zamanlar 185 civarı bişeydi şimdi ne kadar bilmiyorum 💐

Dryakbts 10lu set olarak yaptırdım canım 2 ay önce yaptırmıştım, site hesabından hastane çıkışımı instagram sayfasındada lohusa takımımı sipariş verdim 💐☺️

ruzgarsmomm Amin inşallah canım cümlemizin bebekleri sağlıklı olsun 🤲🏻 Evet aşırı boyutta bi zamn geldi herşeye 😏