Mayaslan Semanurozgan ben de imom omega kullanıyorum, aşırı iyi. Decaviti çok duydum ama hiç bakmadım, iyidir mutlaka.
misirveannesi Semanurozgan 32+2 de 2200 gramdı. 2 hafta önden gidiyor. Ama gel gör ki erken dogum riskim var :( yani kilo da cok önemli deil saglıklı olması cokcok önemli.
merakliblog Semanurozgan benim 32+1 de 1700er gramlardı ikizlerim. Seninki sonradan açılır belki beybi. Pregnom,decavit,demir,magnezyum,probiyotik kullanıyorum
Mom59 Semanurozgan her gün yumurta süt günde 2 bardak ayran ceviz meyve muz kaşar ne varsa yiyorum haftada bir kere balık yiyorum ama yinede çok almıyor genetik heralde bende zayıfım kilo alan bir yapım yok
Semanurozgan Mom59 bende tam tersi 17 kg aldım ama gelelimki bebeğim almamış halbuki sagliklica besleniyorum ara ara abur cubur yiyorum
Nur3307 Semanurozgan acıkcası banada az geliyor ama doktorum normal deyince bakalım 35 cı haftasında tekrar gıdıcem
Emleyla Semanurozgan massallh kuzum 🧿🧿 doğuma kadar almaya devam eder mi bilmyrm bazen durabilirmis ben mesela annem Dior 2500 kilo doğdun Dior ha bu arada ekstra birşey yapmıyorum ama bende kilo aldm sadece biraz meyve olarak mandalina muz hergun yedim ama kilo yapsın diendegl kendi canım istedgn için bide her sabah kaynamış yumurta yada tavada yemedgm en fazla 1bhafta vardır yoktur