Yagmurdgdgn13 Semanurozgan muz ceviz bal yedim son iki hafta. Yani kilo yapsın diye degil muza aserdim günde iki tane yiyorum kahvaltıda ceviz bal ve domates peynir ikilisi hoşuma gidiyo yıyorum bunlarda kilo yapıyormuş.benim çocuklar toplu doğuyor zaten biri 3200 diğeri 3500 doğdu. Bu da öyle olur diye düşünüyorum. Aman sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra kilo alırlar inşallah
Elikra Semanurozgan doktorunuzun size ne söylediğine bakın bence kilosu geride gelişimi geride demediği sürece sorun yok çünkü her bebek farklı yapıda bazıları daha iri bazıları daha minyon kıyasladıkça üzülüyo insan
Semanurozgan Hanife_ dedi aşırı fark yok ama haftada 2 defa balık ceviz bakliyat tüket dedi bebek kilo alması için dedi sadece sağlığı çok iyi çok şükür
Meleekk Semanurozgan önüme ne gelirse yiyorum valla 🤭 meyveni sütünü yoğurdunu eksik etme. Her gün ye mutlaka. Bide yatmadan önce muz pekmez Süt karıştırıp içiyorum 🥰 dene sende şekerin yoksa 🙏
Tughanalpinannesii_ Benim de 32 de 1900 du 36 da 2800 Kilo genetik biraz herkesin bebeği aynı olmayabilir aynı haftada.
Nur3307 Semanurozgan acıkcası banada az geliyor ama doktorum normal deyince bakalım 35 cı haftasında tekrar gıdıcem
Kelebekmadam AlyaEkmen_ aaa benimde 31+2 de 1800 dü daha kontrole gitmedim 33+0 oldum umarım benimkide öyle güzel kilo alamıştır 34+1 de gitcem kontrole
emelsena Semanurozgan doktor ne derse o. Her bebek farklı gelişir ve büyür. Doktor haftasına göre iyi dediyse sorun yok bence.
Emleyla Semanurozgan massallh kuzum 🧿🧿 doğuma kadar almaya devam eder mi bilmyrm bazen durabilirmis ben mesela annem Dior 2500 kilo doğdun Dior ha bu arada ekstra birşey yapmıyorum ama bende kilo aldm sadece biraz meyve olarak mandalina muz hergun yedim ama kilo yapsın diendegl kendi canım istedgn için bide her sabah kaynamış yumurta yada tavada yemedgm en fazla 1bhafta vardır yoktur
Emleyla Kızlar ilaçlar farkeder mi balık yağı kalsiyum suda eriyen ve magnezyum kullanıyorum erken doğum riskim var die haftada bir proloton Depot iğne bide sabah akşam progestan aynı zamamda kan demir ilacı ilaçlarımı herzmaan düzenli içtim
Semanurozgan Yagmurdgdgn13 ben tombik bebekleri nedense çok hoşuma gidiyor hepte diyorum 3600-3800 doğsa diye ama doğumda zor olur onuda biliorum sağlıklı ya çok şükür yediklerime dikkat edip sağlıklı beslenicem bakalm
AlyaEkmen_ Kelebekmadam bizde 35+3 de gidicez bende heyecanlıyım bakalım ne kadar oldu o zaman benim bebiş 1 hafta öndeydi gelişimi yani 34+2 ile uyumlu idi sizindee aşağı yukarı o kiloda olur gelisimi haftası ile uyumlu ise ❤️