Mayaslan Semanurozgan 34te 1800 dü benim. güzel beslemeye devam bebişi :) maşallah. Hergün ev yapımı yoğurt(ayran da olabilir), yeşillikli salata, meyve (muz, elma, ayva, portakal) çok güzel kilo aldırıyor. Denedim gördüm :) herkese tavsiyem.
emelsena Semanurozgan doktor ne derse o. Her bebek farklı gelişir ve büyür. Doktor haftasına göre iyi dediyse sorun yok bence.
Meleekk Semanurozgan önüme ne gelirse yiyorum valla 🤭 meyveni sütünü yoğurdunu eksik etme. Her gün ye mutlaka. Bide yatmadan önce muz pekmez Süt karıştırıp içiyorum 🥰 dene sende şekerin yoksa 🙏
Mom59 Semanurozgan ama zayıf bence bir hafta geriden geliyor kilosu çokta önemsemiyorum doğunca kilo aldırırım ben 😊
Mom59 Semanurozgan her gün yumurta süt günde 2 bardak ayran ceviz meyve muz kaşar ne varsa yiyorum haftada bir kere balık yiyorum ama yinede çok almıyor genetik heralde bende zayıfım kilo alan bir yapım yok
Mayaslan Semanurozgan ben de imom omega kullanıyorum, aşırı iyi. Decaviti çok duydum ama hiç bakmadım, iyidir mutlaka.