Kilicbebek Umranmistikmemet aynıyız haftamız kilomuz bu durum beni üzüyor çünkü gerçekten çok sağlıklo ve tüm iyi gelecek besinleri tüketiyorum ama yok
Esucu Pembe_gul eğer güzel beslenip doğru vitaminleri kullanıyorsanız ekstra bebeğe herhangi brsey kilo aldırma siz alırısnız. Bebeğin ortalama doğum kilosu belli üstüne siz ne yerseniz yeyin siz alırsınız. O yüzden kilosuna değil sağlığına odaklanın
Aysegul354 Pembe_gul benimde 1500du 31de. Dontorum gayet iyi dedi. Hatta 37deyiz 2800 hala normal diyor. 3500 kiloya yakin dogucagini söylüyor. Haftada 200 gram aliyorlar hesaplayin kac kilo dogucagini.
Ersin_Cansu12 Tuba1212 maden suyu tüketemezsek meyveli sodalar da içilebilirmi? Yani bebeğe zarar verirmisin?
Umranmistikmemet Tuba1212 Onuda içtim canım herseyi denedim sodayi da bir ay boyunca ictm ama fark olmadi
Kelebekmadam Melek_29A bende 30 da öğrendim nst sancı çıktı şimdi 33+0 çok korkuyorum her ağrımda sızımda doğacak sanıyorum pskolojim bozuldu
Melek_29A Kelebekmadam bende 33+3 oldum bende ayni psikolojiye zaman zaman giriyorum rabbim yardımcımız olsun vakti saati belli onunda elbet hayirlisiyla gelsinler insaallah
asenacicek Pembe_gul ben bakliyat yemeği (fasulye, nohut, mercimek) yapıp pilavla yiyorum. Yanında turşu/yoğurt ile esnaf lokantasındaymışım gibi oluyor. Hem sağlıklı hem de karın doyurucu.
asenacicek Betul96 bende de öyle oldu zayıfladım ve çok halsizdim 3.aydan sonra düzeldim. Aslında bebek alması gerekeni alıyor bize sormuyor ‘annecim senin demirin azmış en iyisi ben demir almıyım senden’ demiyor😂
Nermin70 Burcu_akbb en guzel ornek mesela bu. Yemek icmek sadce saglikli hamilelik gecirmemizi ve bebeğin sagligini etkiliyor. MasAllah tüm evlatlarimiz saglikli olsun gerisi bos.
Aysegul9371 Wonderful_mom kaşarı nasıl mi tuketiyoryz agzimizda çiğneyip yutuyoruz😀 kahvaltıda tüketiyorum tost olarak veya doğrayıp normal yiyorum
Wonderful_mom Aysegul9371 o anlamda dgl ya tek basina yiyemiyorum haninyemekte mi kahvaltida mi ne sekil tuketyrsnz
Mom59 Pembe_gul bence genetikte olabilir ben her gün yumurta süt 2 bardak ayran ceviz kaşar muz tüketiyorum saati saatine beslenmeme rağmen almıyor yani az alıyor doktorumda normal genetik olabilir dedi benimde kilo alan bi yapım yok herşeyi denedim ama olmadı mı olmuyor😊
Kilicbebek Mom59 valla bende öyle durdu çocuk kilo almıyor 2 hafta daha böyle devam ederse mecbur doğurtucam dedi çok üzülüyorum emek veriyorum sağlıklı besleniyorum ama çocuğum da tık yok ben 5 kiloya yakın doğdum ailemde zayıf bebek yok. Sanırım eşim tarafına benzedi
gurkanmerve61 Nermin70 bende 36 haftalığım benimkinin de kilo 2500 bende hep muz yiyorum tahin pekmez yiyorum bakalım etki edicek mi