Benim bebişkom 21. Haftada iken 24 cm - 410 gr dı bu arada vitamin almıyorum özenli yaptığım şey bilinçli yemek Yani aman şu kilo aldırır bebeğe diyipte hiç bişeye abanmadım…
Yediğim şeyler sevdiğim ve sağlıklı olduğunu düşündüğüm şeyler oldu ama haftalık kendime her zaman koyduğum koşullarım var haftada 1-2 mutlaka et/tavuk/ balık günlere yayarak yemeliyim dedim en çok tavuk tükettim beraberinde yediğim şeyler salata oldu yada bulgur pilavı gibi şeyler ekmeğim hiç beyaz olmadı hep tam tahıllı yada kepek yerim beyaz ekmeği tamamen unuttum yıllardır da yemem en sağlıklısı böyle geliodu…
Zayıfım ki bulunduğum haftayı düşünürsem aldığım kilonun da dağılımına bakarsam kas kütlem bence arttı çünkü hala eski pantolonlarımı giyebiliyorum :)
Kaşar konusuna gelirsek günün bir öğününde yeseniz yeter ne az ne fazla benim tercihin süzme peynirden yana hep .. bide bala banarak yerim peyniri en sevdiğim şeydir…
Yumurta yemeğe dikkat ederim kahvaltıda ama abartmam kahvaltı anlayışım peynir zeytin domates ekmek baldır genelde bunlar olmazsa olmaz sayarım…
Bol bol su içerim bence en önemli olan şey su sütüm gelirmi korkusu yaşamak istemeyenlere burdan tavsiyem su içsin düzenli uyusun hangi doktora sorsam bunu söyledi….
Aburcuburu düşünmeyin çok canınız çekerse bi tane yiyin doygunluk için tuzluysa çubuk kraker taylıysa meyveyle devam edin maksak bebeğin bi yerinde bişi çıkmasın 😂 fala inanma falsız kalma
Ben bol bol mandalina yedim mevsimi nasıl güzel gitti anlatamam korkuyorum bebişim turuncu bişi çıkıcak die:))
Sebze yemeklerinde yoğurt tercih ettim mutlaka
Bol bol yeşillik yedim limonlu pul biberli miss
Neyse bence bende olan bütün sırrımı paylaştım die düşünüyorum 🤔🙏🏻🙏🏻
Umarım uygulayana faydam olur ❤️❤️🥰🥰
Yeterki bebeğiniz sağlıklı desin doktor gerisi gelir çok kasmayın zorlamayın akışında yapın ben kasmadım kendimi doktor maşallahı var dedi
Herkes istediği bebeğine en sağlıklı şekilde kavuşsun inşallah ❤️❤️