bb000 ben eşimin muayenelere girmesinden cok memnunum. Hrs nin de bu tutumu beni şaşırttı. Genelde herkes cocugunu gormek ister. Cd ve fotograf verseler de adam oraya kadar gelmis sonucta. Cok şaşırdım esin alminmamasina; zaten covid var da esinizle ayni evde yasiyorsunuz zaten sizin tasidiginizi o da tasir.
Bebek tek kadina ait degil. Kadinlar hormonlarla zaten o surece adapte oluyor ama erkekler bu tur sureclere dahil olunca ancak isin ciddiyetinin farkina varıyor bence. Konusmalara ve detaylara da hakim oluyorlar. Acil bir durumda sonucta esiniz yonetecek kriz anını. :)
Ben medicanaya gittim ilk haftalarda. Ayse kirbas cidden ilgili sevecen bir hoca. İlk gebeligim. Esimi de aldi sagolsun ulturasonu gorunce yuzundeki mutlulugu gormenin benim icin bir tarifi yoktu mesela :) ikiz oldugunu ogrendik ve hoca sagolsun bize paket alsak ve 30 hafta oncesi dogurursam sehir hastanesine nakil edecegini soyledi. Tanımadığım insanlarin eline. Ben zaten bu duruma guvenemedim.
Sagolsun gazide prof. Deniz hanım perinatolog ozel hasta olarak kabul etti bizi. suan onun takibindeyim. Muayeneleri cok ayrintili. İlk muayenede esime de bana da bir suru sey sordu. Cok detaylı degerlendiriyolar. Devlet hastanesinin bu denli ilgilenmesini beklemezdik. Cok memnunuz. 🙏🏻