bb000 Kalkgidek01 Coşkun Aydın’a gidiyorum ben. Hakkında internette çok bir şey bulamayabilirsiniz benim eltim de kendisine gidiyordu çok memnun kaldı. Ben de 29.haftam çok çok memnunum doğum sonrası rutin kontrollerim için bile kendisine gideceğim. Daha ben sormadan uzun uzun her şeyi anlatması güler yüzü bile yetiyor
Ayliz26_ Civcivinannesiii sincan lokman hekim ibrahim alanbaya gidiyorum ben de paket 6500 tl. 10 muayene ,sınırsız nst ,ayrınılı ultrson ,tarama testleri ,doğum ,iki gün yatış ve fotoğraf çekimi içinde ,içeriye eş kabul ediyor numarasını veriyor :)
HGulsah Civcivinannesiii canım benım bende lokman hekim ibrahım alanbaydan almayı düşünüyorum 5500 demişlerdi mini paket normal olan da 6500 dü sanırım
Semmra Civcivinannesiii Bnde ankaradayim canım medicalparka sordum doğum paketini 8500 dedi ve içeriğinde önemli detaylar yoktu paketin ayriyetten onlarada ücret ödemek istemediğimden devlet hastanesine geçmeye karar verdim
Gamze738 Civcivinannesiii Ben de varım ama hiç özele gitmedim Ankara şehir hastanesi çok iyi bana göre ilgilenme konusunda benim suyum geliyordu 4 gün kaldım çok ilgi gördüm
minigimankara6- pijamaboregi sincan lokman hekim aysun hoca 6500 tl doğum paketi memnunum şimdilik canım 🙏🏻
Duru0617 Ben sincan koruya gidiyorum paket aldım 6 bin çokta memnunum şimdiye kadar hiç beklemeden titizliklikle muayenemi oldum tavsiye ederim
pijamaboregi Duru0617 Sincan koruda bir kere muayene oldum genel olarak hoşuma gitmişti size zahmet paket içeriğinden bahşeder misiniz kaç muayene var testler vs? Mesela testleri yaptırmak istemezsek ücret azalırmı
Duru0617 pijamaboregi ayrıntılı ultrason dışında tüm testler pakete dahil ayrınlıtıda 500 tlydi her muayene 15 tl verilşyor sadexe başka bir ücret ödenmiyor doğum bir gece yatış bebek kontrolü hepsi içindd
OOzge25 pijamaboregi Liv hospital a gidiyorum çok çok memnunum. Demir hayat iki can hamilelik sigortası yaptırdığım için hastanenin fiyatlarını bilmiyorum maalesef
OOzge25 pijamaboregi doğum paketi yaptıran arkadaşlar vardı 10.500 TL ydi en. Ama her şeye zam geldiği için buna da zam gelmiştir diye düşünüyorum. Demir hayat sigorta yaptırmak bana daha kârlı geldi. İçerik aynı doğum paketiyle ve 8500 TL ye yaptırdım. Sadece 15 TL katkı payı ödüyorum muayeneye gittiğimde Hastaneye.
pijamaboregi OOzge25 ülkede zam gelmeyen bir şey kalmadı zaten kuşkusuz hastaneye de gelmiştir :) teşekkür ederim