DiSaMeKa_2018 pijamaboregi Çukurambar koru hastanesi paketi satın aldığından itibaren doğuma kadar ki muaneler testler tahliller normal veya sezeryan doğum oda süslemesi kapı süsü hediyeligi çikolata şerbet vs. Fotoğraf çekimi 1 gece konaklama artı refakatçi dahil 9.000 di 4 5 ay önce şuan nekadar bilmiyorum
HGulsah Civcivinannesiii canım benım bende lokman hekim ibrahım alanbaydan almayı düşünüyorum 5500 demişlerdi mini paket normal olan da 6500 dü sanırım
Civcivinannesiii HGulsah canm muayene yine 10 olarak kaliyo demi yoksa onudami dusuruyolar Cook soru sordum k.bakma 🙈
ZnurT HGulsah ne zaman almıştınız acaba ben 25. Haftamda almıştım mini paketi 5800 e. zŞu an 33+3 teyim.Bana yılbaşında fiyatların artacağını söylemişlerdi.
Semmra Civcivinannesiii Bnde ankaradayim canım medicalparka sordum doğum paketini 8500 dedi ve içeriğinde önemli detaylar yoktu paketin ayriyetten onlarada ücret ödemek istemediğimden devlet hastanesine geçmeye karar verdim
Asiyeozgur pijamaboregi nisan 2020 tarihinde 7200tlydi simdi 10bini gecmistir tahminim. 9 muayene hakkı detayli ultrason haric butun tetkikler istersen diyetisyen vs hakkında vardi. 9 muayenem doğum 2 hafta kala bitmisti doktorum kontrole geldiğimi söyleyip ucret odemeden alıyordu beni
Bbuuk rgk Asiyeozgur @OOzge25 liv de hangi doktora gidiyorsunuz? Benim tamamlayici saglik sigortam var. Liv, koru, medicana bunlardan birini tercih etmeyi dusunuyorum
Kalkgidek01 bb000 bende 1 kere muayeneye gittim eşimşn arkadaşı çalısıyor orda yardımcı oluruz falan dedi ama yenidoğan ünitesi 34 aşağı dogurusam sevk ediyoruz dedi aklımda soru işareti kaldı ama doktorları cok iyi dedi ilk medicalpark da dogurmuştum ordanda mennundum sahsen ama degişiklik yapsam mı diyorum suan devlete gidiyorum özelde dogururum büyük ihtimalle
rgk Bbuuk ben nezaket hocaya gidiyorum. koru ya gittim ilk muayene için hiç hiç sevmedim, hem doktoru hem ortamı. mesela folbiol kullandığımı söylememe rağmen dozunun yüksek olduğunu söylemedi. korona olduğumu söyledim aspirin kullan demedi gibi gibi.
OOzge25 Bbuuk merhaba ebru yüce ye gidiyorum çok çok memnunum. Her şeyi tek tek anlatıp söyler. Başında bora coşkuna gidiyordum hastaneden ayrılınca ebru hocaya başladım 24.haftamda. keşke en başından itibaren Ebru hocaya gitseymişim diyorum
Cimen_bebek pijamaboregi Hamile degilim 4 aylik oglum var onun icin kontrollere Mamakta Kudret hastanesi var ozel oraya gidiyoruz. Ucretler hep cok pahali uygununu bulmak zor zaten.
Eda_6 pijamaboregi doğum ücretleri konusunda bir bilgim yok canım. Ben de Çankaya Koru Hastahenesine gidiyorum. Benim Aillanz doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortam var.
Bsra-tasan06 pijamaboregi ben ertan öztürke gidiyorum kendi muayenesi var ücreti 400 tl paket anlaşması yok ama iyi bir doktorla paket fiyatı aynı ücrete geliyor zaten anlaşmalı hastanrleri var her bütçeye göre ben büyük ihtimal medicalparkı tercih edecegim ☺️ 6 bin tl doktor alıyor 2300 tl hastane ocaktan sonra ne olur bilmiyorum
ZnurT Civcivinannesiii ben 25. Haftada paket almıştım 5800 e aldık.Mini paket diye geçiyor.Muayene normal pakette 10 tane iken minide 6 idi ama siz yine de hastane ile görüşün.Kadın doğum sekreterliğinin yanında Deniz hanım vardı o ilgileniyor.
Sedaaaa2 pijamaboregi aydınlıkevler akrapole gidiyorum en basından beri paket almadık 120 tl muayene odedik zaten aydan aya gidiyordum sımdı 150 tl oldu su zamana kadar 1 mılyar zor odemişizdir dogumuda müdürle konustuk cok makul bi fiyata anlastk 4.500 dü baya uyguna anlastk düşünürsenız yakınsada doktorum efsane bı kadın ebem zaten on numara kan alan hemşire bile cok cok ılgılı