Buketylz944 kendincebirii bzde 5. Haftada görmüştük keseyi 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım demişti 7. Hafta da kalp atışını duymuştuk 🥰🥰
annembabam Hmyraam normali sezaryeni hepsinde usta bir imajı, hakimiyeti var bence . Pişman olunacak bir hekim degil 🌻🙏🏻
annembabam Seher0 kendincebirii Kelebek1388 Buketylz944 F1903 Hmyraam Nazoo_00 F1903 Kızlar kaçar kilo aldınız bu süreçte . 🌟👀👀ben 48 ile gebe kaldım şimdi ise 60 kg olduk . 31+2 yiz . Ama son haftalarda (30 31. )kilo alısım azaldı , 60 a bir tık sabitledi kendini diyebilirim .gerçi alsam da olur her şey kızcemmm icin 🤰🤰🦹♀️
F1903 Buketylz944 ayrintili ultrason yaptirdinizmji haftaniz ileride diye size sormak istedim :) ozel hastanedemi yaptrdniz nasildi yapan doktor ve ucreti neydi acabaa 😊
F1903 kendincebirii suan 3300 ama yilbasnda zam geliyor , ogluma 2019 da dogm yaptigmda 1800 dü malum dolar artti 🙈😅
Buketylz944 F1903 ben Kayseri de yaptırdım ayrıntılı ultrason 600 TL gibi birşeydi Çorum özel hastanesi de 500e yapıyormuş diye duymuştum
Buketylz944 F1903 zam yaparlarsa kavga çıkar 9 ay hastaneye gel gel sonra zama denk gel 😂 ben söylerim zam uygulamasınlar sürekli hastasıyız sonucta hastanenin bu ay konuşurum
F1903 Buketylz944 insaallah ise yarar konusmaniz 🙈 cnku ocak 1 zamli fiyata geciyolar hem muayene hem dogm icin
Buketylz944 kendincebirii yapılıyor ama önce kadın doğuma muayene olman gerekiyor o yönlendiriyor detaylı ultrasona randevu bulabilirsiniz inşallah
annembabam Seher0 Özlem hanımı tanıyorum aralarında . Tavsiye edebileceğim bir hekim olamadı ne yazık ki .
annembabam Buketylz944 evet onlar kendileri veriyor randevuyu , mehmet seçkin bey çok iyi bir perinatolıgtur . Çok detaylı bakar .iletişimi de iyidir 🌻
annembabam Buketylz944 benim de devlette o şekilde , tabi şimdilik daha sezaryen ya da normal öi diye konuşmadık 🌸🙏🏻Bakalım 17 aralıkta detaylı ultrasonum var .