F1903 kendincebirii suan 3300 ama yilbasnda zam geliyor , ogluma 2019 da dogm yaptigmda 1800 dü malum dolar artti 🙈😅
Buketylz944 F1903 zam yaparlarsa kavga çıkar 9 ay hastaneye gel gel sonra zama denk gel 😂 ben söylerim zam uygulamasınlar sürekli hastasıyız sonucta hastanenin bu ay konuşurum
Buketylz944 F1903 ben Kayseri de yaptırdım ayrıntılı ultrason 600 TL gibi birşeydi Çorum özel hastanesi de 500e yapıyormuş diye duymuştum
F1903 Buketylz944 insaallah ise yarar konusmaniz 🙈 cnku ocak 1 zamli fiyata geciyolar hem muayene hem dogm icin
Buketylz944 kendincebirii yapılıyor ama önce kadın doğuma muayene olman gerekiyor o yönlendiriyor detaylı ultrasona randevu bulabilirsiniz inşallah
annembabam Seher0 Özlem hanımı tanıyorum aralarında . Tavsiye edebileceğim bir hekim olamadı ne yazık ki .
annembabam Buketylz944 evet onlar kendileri veriyor randevuyu , mehmet seçkin bey çok iyi bir perinatolıgtur . Çok detaylı bakar .iletişimi de iyidir 🌻
annembabam Buketylz944 benim de devlette o şekilde , tabi şimdilik daha sezaryen ya da normal öi diye konuşmadık 🌸🙏🏻Bakalım 17 aralıkta detaylı ultrasonum var .
Buketylz944 annembabam bende konuşmadım henüz ama bilmiyorum hala kararsızım ve korkuyorum günler azaldıkça 🥲
annembabam Buketylz944 Allah’ın izniyle sağlıcakla kavuşmak nasip olsun . 🙏🏻🧿🌸inşallah diyelim . Bende de epey heyecan var , bastırmaya çalışsam da nafile .
Mavimor annembabam ben de sabri beye gidiyorum. Özgül hanıma dönme sebebiniz nedir. Bi sıkıntı mı oldu