Simgem1919 kendincebirii evet keainlikle tavsiye edebileceğim bir doktor ilgisi konuşması vs herşeyi mükemmel bir kadın ☺️
selnefee Merhaba, bizde 36 haftalık olduk 🙏🏻 Devlete gidiyorum baştan beri pınar hanıma gidiyordum, sezeryan yapamıycağı için özgür koçaka yönlendirdi beni. Yarın kontrolümüz var bakalım gün tarihimizi inşallah alırız dua edin 🙏🏻🙏🏻🙈
F1903 selnefee ilk hamileliginizmiii sizmi istyorsnuz sezeryan olmayi zorunlu bi durummu var 🥰 Hayirla ugurla saglkla kavusun insaallah yavrunuzaa 🤲🏻💗
selnefee F1903 kalça çıkığı ameliyatı oldum küçükken, vücudumu da tanıyorum normal biraz zor yani. Yarın son karar verilicek inşallah
Lokumunannesii kendincebirii Çorum’a bir saat uzaklıkta yasıyorum takip ve Doğum için elitpark DR. Mustafa uzuna gidiyorum Harika bir insan Harika bir doktor🥰Cuma günü nasipse Doğum olacak
Lokumunannesii kendincebirii Bekleyen herkes kavussun bebeğine canım inşallah🥰güzel dileklerin için teşekkür ederim 🙏🏻
nurakseki Buketylz944 Yok ya çok farklı bizimki 😂 tanıştığımızda eşim kayseride yaşıyordu. Sonra kendi işimi yapacağım dedi öyle onun memleketine geldik biz🐥
Buketylz944 Kızlar merhaba 🤗 Çorum özelde muayene ücreti SGK 145 TL olmuş doğum ücreti ne kadar oldu acaba en son 3300dü bilen var mı