Yoncaasakin Rojperest mideyle sıkıntım yok ama alt karnım sol tarafı özellikle bugün ağrıyor ya korkuyorum bişey olur diye bende 6 haftalık hamileyim
HabibovaAygun Yoncaasakin o ağrı bende de oluyor. inşəAllah ciddi bişey olmaz.. bide bende regl gibi ağrı oluyor sanki regl grlicekmiş gibi sama olmuyor. 6. 2 haftalığım bende.. sizde de mi öyle oluyor.
sbdsena G1522 benim doktorumda ilkinde sigara ve alkol içme herşeyi yap sıkıntı yok demişti. Bu seferde ben korktuğun için herşeyi yasakladım kendime ☺️
_tulayb26 yagmurrorskaya lütfen bana dua et olur mu yarın bende görebileyim bebeği kalp atışını duyabileyim🤍🥺🙏🏻
yagmurrorskaya _tulayb26 canım insallah dua edicem ama şimdi duyamazsan önündeki haftada kesin duyarsın 👏🏻allahın izniyle Annesed _tulayb26
D_dsnl19 Rojperest Bende 6+2 haftaligim ama sadece kese görünüyor dedi doktor benimle aynı haftalarda olan lar kalp atışını bile dinlediler
NrcnGltkn D_dsnl19 bende dün doktora gittim 6+2yle keseyi gördük kalp atışı için henüz erken dediler haftya Perşembe tekrar doktora gideceğim. Bu arada ben adetimin 10 gün geçmesiyle sağlık ocağında kan verdgmde beta Hcg 21 çıkmıştı dün gttgimde tekrar kan verdim 21.645 olmuştu henüz kalp atışı için erken dendi geç döllenme olduğu için.
Hakanbuse NrcnGltkn Ben bu gün gittim 6+3 deyim şimdi kalp atisi duyuluyo dediler istersen 1 hafta icinde tekrar git
Ayseee9 İlk kan testimi salı günü akşam 8 de verdim. İkinci kan tahlilini perşembe sabah 8 de versem sorun olur mu sizce? Tam 2 gün geçmiyor 1,5 gün gibi oluyor. Değer iki katına çıkamaz mi emin olamadım
NrcnGltkn Busragulten Adetim 5 gun gecikmesine rağmen üç gün arayla test yaptgmda negatf çıktı bulantı ve sag kasığımda agrilarda dolayı 11. Gun adet gecikmesyle gidip kan verdgmde gebeliğim dha Yeni başlamış oldgnu gördüm.Demem o ki acele etmeyin sabırla bekleyin lütfen acele etmeniz sizi pskolojikmen yipratacaktır.2 senedir bebek bekleyen biri olarak o bahsettiğiniz testlerden en çok ben nefret ederdim vallahi bu işin en büyük yanı sabırı fazlasıyla görmemiz bence dualarm sizinle ❤️
HabibovaAygun NrcnGltkn Allah sağ salim kucağına almayı nasib etsin.. bende 2 yıl. sabr etdim. çok şükür 6.2 haftalık hamileyim. bide kafaya takmamak düşünmemek gerekir psixoloji tramva yaratıyor. ama salsan hiç düşünmesen oluyor.
Gamzekrem D_dsnl19 inşallah canım ama sakın üzülme bende öyleydım gormedıler benımde rahım ters donmus falan dedıler sonradan gorduler bugun gittim rahat bı sekılde gordum