HabibovaAygun ilayddaozturkk salam məndə yeni hamiləyəm. 6.1 həftəlik. məndə ürək bulanma falan olmur.. bazən bulanma hissi gəlir ama olmur.. sadəcə aybaşı (regl) kimi ağrı olur 2 3 dk. keçir daha sonra.. sizdə də olurmu bu hal. aybaşı ( regl) ağrıısı yəni.
Duygugvn1 HabibovaAygun 1. Trimester yani ilk üç ay en sıkıntılı süreç canım mide bulantısı vs. Hep daha sık görünür. 2. Trimester yani gebeliğin 2. Üç ayı içinde en rahat edeceğimiz dönem olduğunu söylüyor doktorum. Tabiki kesinlikle rahat edeceksin demiyor ama genellikle bütün sıkıntıların bittiği bulantıların neredeyse bitebileceğini söyledi. Ben dört gözle bekliyorum 2. Trimesterı inşallah rahatlayacağım.
Rojperest HabibovaAygun mide bulantısı demek istiyorsun galiba tam anlamadım, henüz mide bulantım yok, regl ağrısı gibi kramp var
Mnk16 Sevinccakir rahime yer yapmaya çalışıyormuş bebek bende 4 haftalık hamileyim doktorum çok şiddetli olmadığı sürece normal dedi canım kanama vs yoksa endişelenecek bişrey yok
milkshake Bccsn evet bende ona dikkat ettim genelde şikayetlerde aşağı yukarı hep aynı 🙈 kasık bel ağrısı hafif şekilde bende 4+2 🥰💐🧿
Busragulten Kızlar adetime daha 10 gün var bende belirtiler var akıntımda süt kesigi gibi çoğalmaya başladı Erken gebelik testi yaptım kalem gibi bişi ama negatif çıktı bu testi hiç sevmedim ben ya 😔Sizde beklemelimiyim biraz daha adetim geçene kadar
Yoncaasakin Busragulten adetine kaç gün var bilmiyorum ama adetini bekle hatta biraz geçse bile daha iyi olur çok stres yapma bence oda etkiler seni
NrcnGltkn Busragulten Adetim 5 gun gecikmesine rağmen üç gün arayla test yaptgmda negatf çıktı bulantı ve sag kasığımda agrilarda dolayı 11. Gun adet gecikmesyle gidip kan verdgmde gebeliğim dha Yeni başlamış oldgnu gördüm.Demem o ki acele etmeyin sabırla bekleyin lütfen acele etmeniz sizi pskolojikmen yipratacaktır.2 senedir bebek bekleyen biri olarak o bahsettiğiniz testlerden en çok ben nefret ederdim vallahi bu işin en büyük yanı sabırı fazlasıyla görmemiz bence dualarm sizinle ❤️
kbraMutlu Ipek1409 o zaman bi an önce doktora gidin önceden öyle bi olay yaşadığınızı söyleyin ki tedbir alsınlar cnm
Busragulten Yoncaasakin Yoncaasakin Adetime daha 10 gün var hamileysem eğer daha 17 günlük çok erken evet eşim yap dedi yaptım ama bekliycem teşekkür ederim
ozgekosaraytekin ilknurd_98 şahsen çatım darsa normal doğum riskini göze alamam, 😕 prensesler gibi bir doğumunuz olur inşallah🌸
Kele-bekler1 Tamam canım benim teşekkür ederim bende 6. Haftada gitmek istiyorum 🙏🏻 Allahım sağlıcakla kıcagımıza almamızı nasip etsin hepimize insallah🥰Ayazpasam