lamisrtky Bugün beta-hcg yaptırdım, 256,55 çıktı, tekrar cuma günü yaptıracağım yükseliş var mı diye bakacağız. Beta 256 iken kaç haftalık oluyor acaba
_tulayb26 yagmurrorskaya o kadar mutluyum ki kimse acele etmesin bebeğimi gördüm kalp atışını duydum şimdi çok saol kuzum Allah razı olsun senden de 🤍🤲🏻8 haftalık olmuşsun daha duymazsın demişti herkes çok şükür gerçekten
Turkolog12 yagmurrorskaya teşekkür ederim haftaya randevum var gitsem keseyi falan görebilir miyim acaba 🥰
Hatice_Tekin Doktrum bana 48 saat icinde gel dedi ama o gun gidemedim bi sorun olurmu acaba 6 gu sonra baska doktorda kontrol olmak istoyorum sorun olurmu
Hafize3536 haticee97 kalp atışını doktor 10 haftadan önce dinletmez bebeğinizin sağlığı için iyi deil 10 haftadan sonra doktorunuz kesi. Dinletir ve her kontrolde dinlersiniz inşallah😍
Burcumm Padfoot 4+4 çok erken canım endişe etme benim kızımda devlet hastanesi 5 haftada keseyi Bile gorememisti çok moralim bozulmuştu sonra özele gittim orda Bile belli belirsizdi 6+6 da gittiğimde hem beybisimi görmüştük hemde kalp atışlarını Rabbım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin hepimize insallah😍
Duygugvn1 Gaye001 gerçekten mi ben geçecek hayaliyle yaşıyorum resmen 🥲 daha bugün dayanamayıp doktora gittim 3 gün serum takviyesi yapılacak falan aşırı sıkıntıdayım
Burcumm Hakanbuse en iyisi ıhlamur canım bide parol ama pek ilac taraftarı değilim ben ıhlamur en iyisi bence
HabibovaAygun Hakanbuse hamileyken lokal ilaç kullanmak doğru diğil bebeğe zarar. bi doktorunla konuş istersen..
Hakanbuse Burcumm tesekkur ederim deniycem yarin misafirim gelicek kafami kaldiramiyorum bi an once toparlanmak istiyorum
Busragulten Kızlar birşey sormak istiyorum Yumurtlama gününü ilk adet gününden mi hesaplıyoruz yoksa Temizlendigimiz gusül gününden itibaren mi ? Ben 22 günde bir adet oluyorum 22 bölü 2 = 11 .gün yumurtlama günüm
Hafize3536 Busragulten özel günün bitince başla zaten sperm 72 saat kadın yumurtasında yaşıyor 2 günde bir deneme yap ve en az yarım saat kalkma ben öyle yapıp hamile kaldı. 11 haftadayız sanada nasip etsin rabbim
zeynepdurunun_annesi 8+3 deyiz bu haftaya kadar her şey çok güzeldi ama çok garip bir tiksinme başladı bu ara. 5 dk önce canım çeken şeyi 5 dk sonra yiyemiyorum her şey aşırı kokuyo mide bulandırıyo tatlı şeylerden nefffret ediyorum yok böyle bir şey ya 🤦🏻♀️ geceleri içim daralıyor ne zaman geçicek bunlar 🥺
Hafize3536 zeynepdurunun_annesi ben 11 hafta oldu gecmedi 7 haftada başladı benim cok zor muhtemelen 13 haftaya kadar devam ediyor ben maskeyle yemek yapabiliyorum kendime🤣
Burcumm Hakanbuse bide ayaklarının altına at kestanesi kremi yada varsa vix sür canım oda iyi geliyo rahatlatiyo