Bengisuinci ilayddaozturkk 18+5 haftayım hala mide yanmalarım oluyor tükettiğimiz gıdalardan da kaynaklı olabiliyor
Evinturk 11+1 mide bulantısı var ama kusma yok aşırı halsizlik kaldınca baş dönmesi var devlet hastanesine gittik bakalım kan tahlili idrar tahlili verdim bir sıkıntı çıkmaz umarım
Suheda_onuk 7+3 haftalık hamileyim halsizlik ve koku cok var herşeyin kokusu cok farklı bir şekilde geliyor kokuda bende baş ağrısı yapıyor 😔😔
Rumeysa_L Seher0 korkma Allahını izniyle herşey yolunda gider kötü düşünme iyi şeyleri çağır iyi olsun 😊😊😇
Dicle04 Bugün test yaptım yarın kan testi vereceğim ama halen emin değilim var mı diye. Baş dönmesi dışında hiçbir şey hissetmiyorum ve adet ağrısı çekiyorum
Bengisuinci Rabiyaaaa korkulacak hiç birşey yok ikili tarama testini de üçlü tarama testini de gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz alt tarafı bir tüp kan veriyorsunuz 15 gün içerisinde de sonuçlarınız çıkmış oluyor
Hafize3536 ilayddaozturkk bu belirtiler cok normal ilayddaozturkk bu yaşadınız durum normal ben 11 haftadayım 7 haftada başladı daha mide bulantılarım hala devam doktorunuzq söyleyin size mide koruyucu ve şurubu versin iştahınızda yerinize gelir uyku cok önemli bu süreç çoçuk gelişim çağında gerekirse yatın kalkmayın
Kdraknc38 ilayddaozturkk normal canım belirtiler benim ilk hamileligimde 3 haftalıkken başladı doğum yapana kadar sürdü