Yagmuracar0509 Aysegokce19 doktor verdi ama sağlık ocağına yazdırıp alabilirsiniz diğer türlü eczanede fazla ücret çıkıyor
Betul-06 Yavrumu-beklerken123 13+6 haftadaym asla mide bulantısı için hap alamyrm aldğm zaman daha çok kusmama neden oluo doktorum fitil verdi oda işe yaramdı sadece mide bulantılarm serum ile geçio oda 1 hafta etkili oluo daha sonra tekrar başlıo
Cbm 96- lekelenme olmadı ama kasık ağrılarım için verdi progestanı, ne kadar kullanmam gerektiğinide sormadım eve gelince fark ettim, kontrolde soracağım. Sizin durumunuzda toparlanma oldu mu peki nasılsınız
96- Cbm 2 gündür lekelenme yoktu bugün yine leke geldi. Doktora sordum yarın gel dedi sabahtan gidicem adatıpa. Size ultrasonda baktı mı mesela ilk leke geldiğinde gittim ultrasonda gördü sancıyı ve kanama yerini sizin ultrasonda göRdü mü doktor sancınızı Cbm
Hatice_Tekin Adetim gecti ve evde gebelik testi yaptim 2 çizgi cikti Doktora gittim ultrasyonda kese gözükmedi normalmi acaba
Srfe_01 Hatice_Tekin normal benımde ılk gıttıgımde gozukmedı beta 1500 le 3000 arası gosterıyo keseyı benım betam 2200 dü yani 4+4 dü hala kese gozukmemısti 5+1 de kese yeni oluşmaya başlamıştı gözüktü 6+1 dede bebek
Hakanbuse Hatice_Tekin Normal bendede ilk öyle dedi rahim duvarın kalınlaşmış demişti 6-7 haftalıkken görünüyor en geç
Srfe_01 Yasmiinn bendede oluyo gabızlık şişkinlik zamanla düzelir hafif şeyler ye a ye sık sık ye canım
Ayla2022 Bizimde 6+1 bugün. Kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişkinlik ve hassasiyet dışında hiç bir belirtim yok. Doktora gitmedik henüz 😊
Hafize3536 Ayla2022 doktora gitmeniz gerekir ilaç takviyesi almanız gerekir bu haftalar cocuğun tutunma haftaları daha dikkatli olun
Seher0 Hatice_Tekin benim ilk gittiğimde öyle dedi. Geçen parşambe gitmiştim. Beta 1500 üstü olunca vajinal ultrasonda görünür demişti
Ayla2022 Hafize3536 evet yarın sabah ilk randevum inşallah. Şuan progestan ve folik asit kullanıyorum.