Erkama Bende 7+4 günlük hamileyim yorgunluk halsizlik bel ve karın ağrısı sabah mide bulantısıyla uyanıyorum bazı yemeklerden uzaklaştım ve aşırı baş ağrısı var ve ne zaman geçeçek bilmiyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻🥰
Cbm Bende 6+2 hamileyim , bolca uykum var sabah bulantılarım çok oluyor sonrası biraz toparlıyor midem. Kasıklarımda ağrı vardı o hafifledi (progestan fitil kullanıyorum) birde kuyruk sokumun ağrıyor, bunu yaşayan var mı aranızda?
96- Cbm ben 9 haftalık hamileyim bende Progestan kullanıyorum. Kasıklarım ağrıyor ve leke geliyordu doktor hemen iğne yaptı ve fitil verdi
Yasmiinn @"ilayddaoztur ilayddaozturkk merhaba bende 7 haftaligim aşırı kabızlık şişkinlik mide bulantısı var şuan sanki beş aylık hamileyim gibi göbeğim sis lütfen bı tavsiye verin kabızlık için
Rumeysa_L Yasmiinn ayyyy şişlik bende de var bende 13 hastalığım geçen eltim karnın büyümüş dedi 😆 ama sabahları hiç tok dümdüz yemek yedikten sonra sanki 5 aylik
Srfe_01 Yasmiinn bendede oluyo gabızlık şişkinlik zamanla düzelir hafif şeyler ye a ye sık sık ye canım
Cbm 96- lekelenme olmadı ama kasık ağrılarım için verdi progestanı, ne kadar kullanmam gerektiğinide sormadım eve gelince fark ettim, kontrolde soracağım. Sizin durumunuzda toparlanma oldu mu peki nasılsınız
Lrnymc Srfe_01 Kalp atışını duyduktan 2 hafta sonra kontrole çağırdı ve bu süreçte bazı testler istedi benden fakat kontrole gidemeden covid oldum 1 hafta daha bekliyoruz şuan 9+6 dayım
Gaye01 Seher0 bende 4 haftalığım yarın doktora gidecez inşallah kese görünür merak ediyorum aşırı şişkinlik ve yemek yeme isteği var
zehraglbhr melissalkim özel klinikte yaptırdım 15 gün içerisinde sonuç aldım ama devlet Hastanesi’nde yaptıran bı tanıdığım gün içerisinde almıştı
Seher0 Srfe_01 kimyasal gebelik falan olmasından korkuyorum. 1 buçuk sene sonra çatlatma iğnesiyle oldu o yüzden korkuyorum sürekli hastaneye gitmek istiyorum acaba bişey olmuş mu diye
Rumeysa_L Seher0 korkma Allahını izniyle herşey yolunda gider kötü düşünme iyi şeyleri çağır iyi olsun 😊😊😇
Seher0 Hatice_Tekin benim ilk gittiğimde öyle dedi. Geçen parşambe gitmiştim. Beta 1500 üstü olunca vajinal ultrasonda görünür demişti