Yzaman deneyerek göreceğiz sanırım her bebek aynı değil. Yiğenim hep prima kullandı çokta iyi geldi cildine daha sonra ıslak mendil ve bez markası olarak sleepy aldılar çocukta yaralar çıktı idrarını yaparken ağlıyordu bende korktum açıkcası alıştırma meselesimi yoksa her çocuk farklı mı 🤷🏻‍♀️

A_S_K Yorumlardan sonra bana da öyle geldi açıkcası. 😊Elimde patlayacağına almam daha iyi napalım

semakulekci Mecburen. Elinizde kalabilir. Kızımda sonra bir çok marka denedim yaramadı evybaby bir tek kullanabiliyorduk. Oğluma da evybaby aldım. Stoklamadım. Zam geldi bile aldığımın üzerine. Ama stoklayamam ya elimde kalırsa🙈 doğsun belli olur hemen yarayıp yaramadığı pişiği vs ona göre alınır

A_S_K Hastaneye götürmek için mecbur alacağım bizim doktor da anlaşması mı var ne prima da prima diye diretiyor. Ama çok pahalı ilk günden onu kullandığımda sonrasında değiştirebiir miyim ki sonuçta bir marka seçip almam gerekecek başlangıçta.

semakulekci bez meselesi en hassas mesele gibi geliyor bana 😬 benim de doğumum martta olacak inşallah. Ben de sleepy natural almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi stok yapıp kullanamayacaksam da indirimin bi anlamı kalmıyor. Ben o yüzden bi paket yenidoğan alırım diye düşünüyorum, eğer minnoşa uyarsa marketlerde bile indirime giriyor bez her türlü bulunur diye düşünüyorum.

lunam Kesinlikle.. Stok yapılmamalıymış bunu anladım. Tek pişikte değil kilo sorunu, sızdırma vs baksanıza bir bez seçiminde bile sorun seçeneği çok 😅 kafalarda karışıyor haliyle. Deneyip göreceğiz artık sağlıkla gelsinler de 🙏

semakulekci bana çevrem prima premium önermişti malum çok pahalı riske girip stokladım 1 ve 2 numarayı baya indirim yakalamıştım çünkü. İyi ki de yapmışım şimdi 40 günlük oldu bu fiyatlara zor alırmışım bu kadar bez şimdi çok memnunum hiç taşırma sızdırma pişik vs yapmadı. Ama tabi bebekten bebeğe değişiyor bu maalesef denemeden de bilinmiyor😔

asenacicek Baktım primaya çok pahalı hadi sıktım biraz aldım diyelim sonrasında alamazsam ve değiştirmek isteyip değiştiremezsem pişik yaparsa diye korkuyorum 😦