Merhaba bildiğiniz üzere her geçen gün herşeye zam geliyor bugün yine bebek bezine zam getirmişler her geçen ay daha da zamlanıyor. Doğumum martta olacak daha var ama marta kadar iyice zamlanır diye düşünüyorum ne yapmalı? Stoklamak iyi değil bebeğe pişik yapar veya sızdırırsa bu sefer kullanamadıktan sonra bir anlamı da yok. Siz neler yaptınız yada ne yapmayı düşünüyorsunuz ?

Valla bir paket sleepy yenidoğan aldım sadece. Kader artık stoklayıp elimde kalmasındansa iyidir ne yapacağız bilmiyorum şurda bekliyim :(

semakulekci eğer kullanacaksanız ıslak mendillerde sürekli artıyor. Ona stok yapabilirsiniz

alcang Aslında ilk 6 ay ıslak mendil kullanmayı düşünmüyorum pamuk aldım ılık su ile silerim dedim 6 aydan sonrası için yapılabilir tabi.

semakulekci benim 2 ay önce aldığım uni baby 24 lü paket 190 liradan 350 liraya çıkmış görünce şok oldum, bulduğum ilk fırsatta onu stoklamayı düşünüyorum malum dün bugünden ucuz bugün yarından

semakulekci Benim bebeğim 2.5 aylık hala burdayım 🤭 ilk zaman prima yenidogan ile başladık 120 adet alıstık günlük 10 bez seklınde düşündük. İyi ki stok yapmamışım. Çünkü 15 günlükken 3 numara beze geçtik. 🥴 Ayrıca 3 numara prima dar ve küçük geldi 1 haftada onu kullandık memnun kalmadım. Gooon 3 numara aldım geniş ve uzun suan hala 3 numara kullanıyoruz mesela cok rahat sızdırma pişik VS. Yok. Maddi yönden de bezlere zamn gelse de biz kampanyaları takip ediyoruz. Bugün mesela Sleepy bez 2. Ürün 1 TL den 2 paket aldım tanesi. 0.70 kurusa denk geldi 🤭

semakulekci ben evy Bayb aldım buraya da sormuştum memnundu kullananlar stok yapmadım ama fiyat olarak çok iyi 54 adetli 21 TL aldım ilk kızım da sleepy canbebe bimbezi kullandım hepsinden de memnundum

semakulekci Doğmadan anlayamazsınız. Ben kızımda sleepy almıştım. Yaramadı. Sırılsıklam oluyordu bez bağlamasam daha iyiydi.

Yzaman deneyerek göreceğiz sanırım her bebek aynı değil. Yiğenim hep prima kullandı çokta iyi geldi cildine daha sonra ıslak mendil ve bez markası olarak sleepy aldılar çocukta yaralar çıktı idrarını yaparken ağlıyordu bende korktum açıkcası alıştırma meselesimi yoksa her çocuk farklı mı 🤷🏻‍♀️

A_S_K Yorumlardan sonra bana da öyle geldi açıkcası. 😊Elimde patlayacağına almam daha iyi napalım

semakulekci Mecburen. Elinizde kalabilir. Kızımda sonra bir çok marka denedim yaramadı evybaby bir tek kullanabiliyorduk. Oğluma da evybaby aldım. Stoklamadım. Zam geldi bile aldığımın üzerine. Ama stoklayamam ya elimde kalırsa🙈 doğsun belli olur hemen yarayıp yaramadığı pişiği vs ona göre alınır

A_S_K Hastaneye götürmek için mecbur alacağım bizim doktor da anlaşması mı var ne prima da prima diye diretiyor. Ama çok pahalı ilk günden onu kullandığımda sonrasında değiştirebiir miyim ki sonuçta bir marka seçip almam gerekecek başlangıçta.

semakulekci bez meselesi en hassas mesele gibi geliyor bana 😬 benim de doğumum martta olacak inşallah. Ben de sleepy natural almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi stok yapıp kullanamayacaksam da indirimin bi anlamı kalmıyor. Ben o yüzden bi paket yenidoğan alırım diye düşünüyorum, eğer minnoşa uyarsa marketlerde bile indirime giriyor bez her türlü bulunur diye düşünüyorum.

lunam Kesinlikle.. Stok yapılmamalıymış bunu anladım. Tek pişikte değil kilo sorunu, sızdırma vs baksanıza bir bez seçiminde bile sorun seçeneği çok 😅 kafalarda karışıyor haliyle. Deneyip göreceğiz artık sağlıkla gelsinler de 🙏

semakulekci bana çevrem prima premium önermişti malum çok pahalı riske girip stokladım 1 ve 2 numarayı baya indirim yakalamıştım çünkü. İyi ki de yapmışım şimdi 40 günlük oldu bu fiyatlara zor alırmışım bu kadar bez şimdi çok memnunum hiç taşırma sızdırma pişik vs yapmadı. Ama tabi bebekten bebeğe değişiyor bu maalesef denemeden de bilinmiyor😔