tomrisveannesi Powergirls ben ilk hamileliğimde düşük yaptığım için doktorum yememem gereken şeyleri söyledi düşük olmaması için yani. Adaçayı dereotu maydanoz nar hurma yemiceksin dedi. Limonu da çok yerim mesela çok şükür 37 haftalığım şuan birşey olmadı
gizemkrgzl Yaa valla ben hep ekşi yedim hala da öyle ama cinsiyet erkek ilk aylari bulantısız atlattım çok şükür ve erkek bebekler bel ağrısı daha çok yaparmış benim gerçekten başından beri belim çok ağrıyor yani bazısı tuttu bazısı tutmadı belirtilerin😄
miyopmom gizemkrgzl kizimda belim yerinden cikiyodu resmen 😂 hatta kizimda tum belirtiler erkekti ama o bize supriz yapti iyiki yapti ❤️
gizemkrgzl miyopmom yaa evet hiç belli olmuyor gerçekten o yüzden öğrenene kadar sabırla beklemek lazım 😄
Tontikannesi Demetserhat0803 niye bu haftaya kadar öğrenemediniz devletemi gidiyorsunuz yada kendini mi göstermedi bebiş ben 14. Haftamdayım öğrenemedim diye üzülüyordum sizinki daha geçmiş
Demetserhat0803 Tontikannesi 2 kere özele bı kere devlete gittim devletteki ben cinsiyetten anlamıyorum dedi ozeldeki ise erkeğe benziyo dedi
Melekk-911 miyopmom bende hep kız diyordum hatta adi güneş olacak diyordum , geçen cuma doktor erkek dedi sürpriz oldu. Bir kızım var birde oğlum olacak inşallah
miyopmom Melekk-911 ay masAllah cok guzel hayirli olsun size darisi bize insAllah:)) kiz olursa Afra istiyorum bend
Asyaaa35 Demetserhat0803 canım valla bazen belirtiler de göstermiyor cinsiyeti anca ultrasonda belli oluyor. Bende 18.haftamdayım bugun öğrendik cinsiyetimizi kızımız olucak nasipse💖 3-3buçuk ay mide bulantım kusmam asla kesilmemişti tatlı ve ekşi de ayırt etmiyordum ama eriğe aşerdim ve rüyamda da görüyorum hala ara ara😂 ve yüzüm sivilcelendi eski güzelliğim yok gibi hissediyorum bendeki belirtiler bunlar canım☺️ Ayakları mı kapalıydı da göremedi acaba doktorunuz
Demetserhat0803 Asyaaa35 bacak arasını açmıyor dedi doktorum diğer doktor da erkeğe bemziyor dedi ama ben kız hissediyorum hiç bı doktorun dedugi dediğini tutmuyo ilk çocuğum 40 ında Mevlüt yapicam annem ve kayınvalidem hazırlık yapmamız gerekiyo diyor fakat hala öğrenemedim cinsiyeti merakla bekliyorum
Mevaninannesiii Demetserhat0803 yalnız değilsin Çarşamba 20 haftalık olcagim hala cinsiyeti bilmiyorum🙈🤣 ayrıntılıda umudum var ♥️😁
Melekk-911 Mevaninannesiii kızlar geç gosterir derler ya , kız olabilir 😊 hayırlısı ile sağlıkla gelsin tüm yavrularımız