Melekk-911 Mevaninannesiii kızlar geç gosterir derler ya , kız olabilir 😊 hayırlısı ile sağlıkla gelsin tüm yavrularımız
Ozlem2206 Demetserhat0803 oğlum olucak hayırlısıyla ben hareketlerini hissetmeden önce ağrım sızım herşeyi sol tarafımda hissediyodum bebeğim her bölgede hareket ediyor sabit bir yerde durmuyo benimki birde 2.aydan 5.aya kadar bulantı ve kusma yaşadım lakin iştahım hep açıktı giderekte artıyor ağzım boş durmuyor genelde kız bebek istahsızlık erkek bebek iştah açar diyorlar
Melekk-911 Ozlem2206 iştah konusu doğru olabilir. Kızımda toplamda 9 kilo aldım , şimdi erkek 16haftada 5kilo aldım .habire yemek istiyorum
Lokumunannesii Demetserhat0803 herkeste bir olmuyor canım belirtiler mesela kızımda çok tatlı yedim karnım kocaman ve yayvandı + 25 kilo almıştım oğluma hamileyim karnım top gibi kilo sadece bebegımde hiç almamışım ben hep tuzlu ekşi ve acı seyler yedim kilolarca poşet dolusu limon yedim üzerine tuz ekip
Demetserhat0803 Tontikannesi 2 kere özele bı kere devlete gittim devletteki ben cinsiyetten anlamıyorum dedi ozeldeki ise erkeğe benziyo dedi
Tontikannesi Demetserhat0803 alla alla cinsiyetten anlamıyorum diyende doktor ilkkez duydum bugün bende randevualmıştım devlete aslında 14.4 olduk amayine göremezler diye iptal ettim özeldekine 2 haftam var mecbur beklicem
Demetserhat0803 Asyaaa35 bacak arasını açmıyor dedi doktorum diğer doktor da erkeğe bemziyor dedi ama ben kız hissediyorum hiç bı doktorun dedugi dediğini tutmuyo ilk çocuğum 40 ında Mevlüt yapicam annem ve kayınvalidem hazırlık yapmamız gerekiyo diyor fakat hala öğrenemedim cinsiyeti merakla bekliyorum
Kalkgidek01 Yagmurdgdgn13 kız bebek hamileyken yoruyor dogunca annesini üzmez erkek bebekde hamilelik kolay dogunca zorlar öyle derler büyüklerimiz
Samurayy Benim kızımda hic sivilcem çıkmadı şuan erkek bebeğe hamileyim sivilcem cıktı baya en belirgin özellik buydu bnde 18 hafataligim bu arada
zeynepp1 Yagmurdgdgn13 gerçekden öyle bende ne kan ne vitamin braktı 🙁 hep tansyonum düşüktü çok kötüydüm
NeseA 40 yıllık gebeyim😅😅4. Gebelik 11+1 haftalık gebeyim kızımda var oğlumda:) ekmek arabası çarpsın ben belirtiden hiç birşey anlamadım, ama herkeste aynı olmuyor bunu anladım:) inşallah en kısa zamanda öğrenirsin cinsiyet😘
tomrisveannesi Powergirls ben ilk hamileliğimde düşük yaptığım için doktorum yememem gereken şeyleri söyledi düşük olmaması için yani. Adaçayı dereotu maydanoz nar hurma yemiceksin dedi. Limonu da çok yerim mesela çok şükür 37 haftalığım şuan birşey olmadı
Kbrakrc azraa12 aaaa kız bebek mi solda duran ben hep solumda hissediyorum cinsiyetini öğrenememiştik 14 haftalık oldu bugün 🤭 ben solda erkek oluyor sanıyordum