Demetserhat0803 Biz 18 haftalık olduk hala bilmiyoruz cinsiyeti çok merak ediyorum belirtiler nelerdir söylerseniz belki biraz idrak ederim 😁
azraa12 Demetserhat0803 vala canım hem kız hem erkek bebeğe hamile kaldım ikisindede eksi yedim ama kız bebek erkek bebeğe göre daha asagida ve solda oluyo bende belirti bunlar
Naneliayran Demetserhat0803 kesinlikle İnanma , belirti diye bişey yok. Ben tüm kız belirtilerini taşıyordum. Tek bir erkek belirtisi bile yoktu ama erkek 😂🤷🏻♀️
zeynepp1 Demetserhat0803 kızımda çok zor geçirdiö gerçekden özelkle sabah bulantılarım genelde sabak bulantısı kız derler tansyonum çok düşerdi kızım resmen beni sömürdü çok çirkinleşmiştim rengim benzim atmıştı şuan oğluma hamileyim ve bulantım sadece 8 haftada oldu 9 da bitti sabahları iştahlı kalktım hiç tiksnme olmadı kızımda hep vardı ve kızımda tatlı oğlumda ekşi😋 kızımda karnım oğlumda sırtım ağrıdı artk belirtisi oluyormu cinsyetlemi alakalı blmyorum ama doktorum cinsyette farklılık oldgunu söyledi zaten
Zehra9616 Demetserhat0803 2. Oglum okcak allah nasip ederse ikisindede limon yedim😂 hepsi farkli sabit bisi yok
Minnaksercecik azraa12 benimde 11. Hafta oğlumda sağ bacağım agrirdi bu hamilelikte sol bacağım kasıklarım ağrıyor ama ikisinde de ekşi yedim yiyorum kız bekliyorum daha belli olmadı sağlıklı hayırlı bir kızım olsun inşallah
Kbrakrc azraa12 aaaa kız bebek mi solda duran ben hep solumda hissediyorum cinsiyetini öğrenememiştik 14 haftalık oldu bugün 🤭 ben solda erkek oluyor sanıyordum
Yagmurdgdgn13 zeynepp1 kızlar neden anneyi sömürüyor ya gerçekten iki erkek doğurdum hamileliğim laylaylomdu şimdi kızıma hamileyim ilk dört ay mide bulantısı sonra karın agrısı kemik agrıları vb. Kızlarımız çok nazlı olacak sanırım
azraa12 zeynepp1 vala canım herkeste farklı demekki kızım bu sefer çok asagida acaba ikinci gebelik diye mi farklı
Minoo01 Demetserhat0803 iki erkek te de farklı belirtilerim vardı 🤷🏻♀️ Birinde ekşi diğerinde tatlı aşerdim. Ayrıca kız bebek aşağıda olur derler ama yalan. Benim ikinci oğlum hep aşağıda 🤷🏻♀️ Kişiden kişiye değişiyor belirtiler net 👍
Yagmurdgdgn13 Demetserhat0803 erkek çocuğuna göre kızda mide bulantısı kusma daha çok oluyo ve yüzde sivilcelenme oluyor
Minnaksercecik Yagmurdgdgn13 sivilceler beni mahvetti kız da mı oluyor ki ayy çok istiyorum hadi hayırlısı
Kalkgidek01 Yagmurdgdgn13 kız bebek hamileyken yoruyor dogunca annesini üzmez erkek bebekde hamilelik kolay dogunca zorlar öyle derler büyüklerimiz
zeynepp1 Yagmurdgdgn13 gerçekden öyle bende ne kan ne vitamin braktı 🙁 hep tansyonum düşüktü çok kötüydüm
Melekk-911 Kızımda cildim saçlarım guzellesmisti .canımın ne istediğini hatırlamıyorum. Bu ikinci gebeliğim de cildim , saçım bozuldu , acı ekşi özellikle çok yiyorum .haftada 1 bulgur işi yerim bol acılı ekşili 😋 tatlı da yiyorum oğlum olacak
yaseminan Demetserhat0803 benim kız ve erkekteki tek farkım oğlumu çok yukarıda kızımıda aşağı hissetmekti kız bebekler vajinaya doğru baskı yapıyor erkek bebekler mideye
BMelek Demetserhat0803 oglum olucak insallah ama yedigim ictigimle bir alakasi yok cinsiyetinin tatlidan miden bulaniyor ☺️ Detayliya gidecekseniz gorur insallah
deletedmom87894 Demetserhat0803 belirtiler her anneye bünyesine göre farklı tabide ben belirtilerimi anlatayım hiç midem bulanmadı yemeklere tiksinmede yaşamadım bebeğim sağda ve sürekli tatlı yeme isteği oluştu cinsiyeti erkek🦋