Gokyuzum1 tospikaskim 😂😂 evet ileri geri sallanıyor ses çıkarmıyordu kullandıkça ne olur bilemiyorum 😂 benimde hoşuma gitti yatağı komple aşağı indirip oyun parkı şeklinde de kullanıyormuş
mercimekanneeesi Gokyuzum1 memnun msnz acaba bende almayı düşünüyorum bu model beşik. Şuan oda yapck durumda dglm yatak odasına koycm bunu alıp
Gokyuzum1 mercimekanneeesi bende oda yapmadım yatağımın yanında kalacak ama kullanmadım henüz kurulum yaptık tekrar kaldırdık zaman daha var diye bence gayet güzel yani kullanışlı görünüyor
Aycicegim Gamzekesererdem 2 ayı geçmiş daha beklıyor musunuz paranızı almaya çalışın bence çok mağdur var
Neslihan3866 BegumKolac kolonya sipariş etmedim, mumu da denemedim. Görüntü olarak güzel duruyor yani fiyatına göre gayet iyi
seri4270 aysenurkp artuyu diyorsunuz değil mi bende siparş verdim para ödemesi daha yapmadım ama ne dönüş oldu sürekli yazıyorum cevap vermediler beklemedeyim
Tughanalpinannesii_ Ben de Kapı süsü yaptıracağım önereceğiniz bir yer var mı Instagram sayfalarına çok güvenemiyorum bildiğiniz var mı kısa sürede gelmesi önemli. çiçek sepeti ya da trendyoldan mi alsam çünkü son 20 günüm kaldı belki de daha erken 🤷🏻♀️😐
Aycicegim Tughanalpinannesii_ arkadaşım makrome kapı süsü yapıyor bende kendisine yaptırıyorum şuan kendi sıramı verebilirim
Kelebekkkkkk Bebek çikolatası aldım molicikolata İnstagram ismi. Hiç istediğim söylediğim gibi değildi. Yazınca da siz söylemediniz dendi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Lütfen şikayet edin. Merrynez sayfasından örgü beşik korumalığı yaptırdım çok memnun kaldım kumaş kalitesi çık güzel yumuşacıktı. Alminabebeksekerleri sayfasından da kapı süsü ve yastık yaptırdım ama o henüz gelmedi umarım güzel gelirler
Denizimin-annesi Kelebekkkkkk bana moli kaç haftadır yollamıyor ya bide tartıştık şikayet edicem onları paramıda aldılar
oztrk14 RumeysaNur34 sevimli.orgu_dunyam Nuran Sümen amigurumi oyuncak çok güzel kızım bütün oyuncaklarını ordan alıyorum ☺️ Momsbrand instagram da kıyafetlerini de ordan alıyorum çok memnunum
oztrk14 Homamia dan kızımın nevresim takımını aldım kişiye özel çok güzel kalitesi düğümyastık dan örgü korumalıklarını aldım , ışıklı toplar rengarenk den de dekor ışıklardan almıştım çok güzel özenli paketti ☺️
Yalova77 Fasulyeninannesi1 baykuscraft diye bir sayfa var instagramda çok güzel modeller var bakabilirsiniz
Gulistan1705 Fasulyeninannesi1 makrome olarak düşünürseniz çok harika bir sayfa verebilirim byartviolet siz nasıl isterseniz öyle yapıyor
1999luanne Nur_23 sipariş vereceğin ürünün altında yazar zaten ne zaman kargoya verilecegi ona göre sipariş verebilirsiniz o konuda suçları yok