Merhabalar hamisler anneler 😊
🌸 muhendisinoglu instagramindan baktigim islak mendil baby turco 24×90 hepsiburadadan 151 tl ye aldim 👏🏻😊
🌸 muhendisinoglu instagramindan baktigim bebek losyonu ecowell 300 ml e bebekten 56 tl ye aldim 👏🏻😊
🌸muhendisinoglu instagramindan baktigim bebek bezi bionaturel sleepy 1 njmarayi trendyoldan 256 adeti 160 tl ye , 2 numara 136 adet ve 3 numara 112 adeti 250 tl ye hepsiburadadan aldim 👏🏻😊
🌸muhendisinoglu instagramindan baktigim sampuan ve pisik kremi icerigi temiz olarak 400 ml sampuan 100 ml pisik kremini 70 tl ye yesilmarkadan aldim . Google da aratabilirsiniz 👏🏻😊
🌸kiz bebek bekledigim icin dogumda cekim icin anne kiz taci aldim kirmizi renkte ama mukemmel baktikca bakasim geliyor . Instagram ve trendyolda sayfasi var
Adi : asimel_tac_tasarim 👏🏻👏🏻👏🏻 alin aldirin derimm 😊
🌸lohusa takimlarimi trendyoldan aldim pijamadenizi , lakapa .
a101 den aldim indirimdeyken 70 tl ye yeri cok cok guzel ve madre bebek (sitesi var google dan aratin)
hepsinden tek tek memnunum 👏🏻👏🏻😊
🌸kizima bandana seti yaptirdim 12 adet 50 tl ye instagramdan
Adi : toptan.badana 😊 ordulu bilge hanim deneyin yeri kumaslari cok guzel
🌸 odasi icin kup isimlik yaptiriyorum suan yapilmakta ama ilgi alakasi mukemmel olan ayten hanima rahatlikla guvenebilirsiniz.istagramda yaptirdim ve fiyatlari uygunn.
Adi : kupisimlik_partimiss . Bence deneyin goreceksiniz 👏🏻👏🏻👏🏻😊
🌸dogum hediyeliklerimin tasarimlariyla arka planlariyla baskisiyla tek tek ugrasan nuri bey sagolsun cok memnunum cok guzel teslim aldim oneririm kesinlikle. Instagramdan yaptirdim . Fiyatlari uygun
Adi : ozlemorganizasyonn 👏🏻👏🏻😊
🌸 bebek arabasini kraft pu aldim cok memnunum bi bakin derim 😊👏🏻
🌸 Anne yani besigini duux 130 aldim cok guzeldi cok begendim.bebek arabasi ve anneyanini adiyamandan murat beyden siparis ettim .instagramdan yaninda hem yenidogan 5 parca kiyafet seti organik ve 3-6 aylik alt ust takim 2 corabi 2 eldiveni set olarak hediye gondermisti 👏🏻👏🏻
Adi : botti_kahta bi bakin derimm 👏🏻👏🏻😊
🌸 bebek cantami trendyoldan 50.tl gbi bi fiyata krafttan almistim cok memnunumm 👏🏻😊 daha kullanmadim ama icini doldurdum 😁🤭
🌸 gogus ucu kremini lansinohtan buyuk boy aldim . E bebekten 60 tl gbi fiyata indirimdeydi
🌸 gumus kapaklarini trendyoldan aldim . Steril edilmis sekilde paketlenmis teslim aldim daha kullanmadim son 1 ay kala kullanmaya baslayacagim insallah 😊
Adi : glowbaby
🌸 kanguru olarak tasimak icin civilin kendi markasi olan kujjudan aldim . 150 tl idi . Esim tek tek deneyerek aldi . Tavsiye ederimm 👏🏻👏🏻😊
🌸kizima kozmonot aldim . Yeri kalitesi yapisi ve hiziyla hemen gelen urun oldu . Suan hep.ordan bakiyorum deneyin derimm 😊
Adi : enucuzbebekmarket.com
🌸lolons magazisindan birkac parca sisme mont gbi urunler aldim ki fiyatlari nerddeyse muadillerinin yarisindan daha fazla ucuz durumda lakin daha kargoda yeri kalitesini gorecegim yinede sayfaya bir bakin derim 😊🌸👏🏻👏🏻