Tuba_2013 RumeysaNur34 instgram da plaksi_aaa dünyası kapi süsü ve hediyelik yaptırdım kapi süsü silik gonderdikleri resımde uyardim kontrol edin öyle yollayin die ve hatali ürün yolladılar 20 hediyelik istedik 16 yollandi 3u hatalı yaklasik 20 gündür düzeltip yeni yollucaz dediler umurlarinda değil bugun güya kargoyla yolladık dediler msj feln gelmedi kargodan 187tl anlstik kapida odeme 200tl alindi yani anlayacağınız berbat bi yer ilgisiz ve kötü bir tavırla karşılık verilmiyor haram olsun param..
Cylnsms Gamzekesererdem takip no filan atmadiysa inanmayın. Kaç kişiyi bu şekilde oyaladı en son ısrarla para iadesi istedik öyle kurtulduk.
Tuba_2013 RumeysaNur34 haram olsun inanın cok severek ve beğenerek yaptırdım diyordum yolladiklari urun hatalı bide whatsaptan bi atar yapıyorlar görseniz sanki suçlu benim 😠
RumeysaNur34 Tuba_2013 zaten bunlarda başka ne diyecek hem suçlu hem güçlü dedikleri Allah yarına bırakır ama yanlarına bırakmaz canım hamile halinle seni üzdüler yetmedi kul hakkına girdiler yanlarına kalır mı bu kadar şey
Tuba_2013 RumeysaNur34 ins da kalmasin umarım kotu düşünmek istemiyorum umarim ama umarım kargo yaparlar bu halde evlatlarimin nafakasini onlara helal etmiyorum
RumeysaNur34 Tuba_2013 şikayet edeceğini söyle veya şikayetvar yazın diyorlar istersen orayada yaz göndermezlerse
Yeniannee25 Tughanalpinannesii_ Ben aldım dün geldi kurdum yalnız benimki icon olafak geçiyor sunny baby icon travel hemen hemen aynı. Ben çok beğendim alüminyum değil demir malzeme kullanılmış sağlamlığı ve tek tuşla açılıp kapanmasını çok beğendim
Denizimin-annesi Kelebekkkkkk bana moli kaç haftadır yollamıyor ya bide tartıştık şikayet edicem onları paramıda aldılar
Kelebekkkkkk Denizimin-annesi bende sayfalarını şikayet ettiriyorum hep ama kapanmıyor. Dün gönderi altında bir sürü mağdur konuşuyordu fark edince hepsini sildiler
Gokyuzum1 B1983 evet tüm parçalar eksiksiz geldi sadece nevresimi vs çok çok kaliteli bişey beklemeyin ama iş görür tabiki yatak bence güzel çok kalında değil incedw değil bebekler için güzel kullanılır, biz 1070₺ almıştık
Melike0146 aseladaannesi27 trendyolda little dreams var yilbasina dogru indirime girer bnce 😊 bn 2 cift nevresim takimini 100 tl ye almistimm . Bu arada bnde kizimin adini Asel Ada koyacagim insallah 🥰
B1983 Gokyuzum1 cok uyguna almışsın simdi benim begendim 1900 olmuş karar veremedim daha da artrmi indiirm girermi acaba