bigunanneolucak https://imgyukle.com/i/kFPchj bak mesela bu da seninki gibi ama 30. Gün yumurtlama nasıl duruyo
Kızlar bi bakın 😵💫😵💫 kafam karıştı ~ovülasyon testi
Nergizzzz anladım canım teşekkür ederim
Nergizzzz akıntın falan oluyor mu ? Benim suan uzayan akımtım var kasık ağrım var
bigunanneolucak çok absürt dikkat çekiçle kadar bişey yoktu ama kişiye göre de değişebilir
Nergizzzz tamam canım
bigunanneolucak teste takılma akıntını dikkate al canım , benim ultrasonda 18mm iken pik yapmadı sonuçta ultrason daha detaylı bir şey bu testlerden
denizmanzarasi akıntı önce mi geliyor sonra mı canım ? Akıntı geliyor benden uzayan şeffaf çatlama oldu da kaçırdım mı acaba
bigunanneolucak Canım sende pko var ya o yüzden biraz geç olabilir. Teste devam 🌺
Blossom akntın var şeffaf uzayan sancım var. Sanki bu günler gibi ama bi türlü pik yapmadı. Bakalım devam edicem😞
bigunanneolucak canım bence ovulasyon testiyle uğraşma bende baya yaptım ama bi faydası olmuyor boşuna rızkını verme bunlara benim karşıma bi doktor çıktı docdrmfk karışımından kullandık eşimle birlikte çok şükür ilk denemde hamile kaldım hocanın sayfasına bak günleri felanda yazıyor bence araştırmaya değer tek ben değil bi çok kişi deniyor
bigunanneolucak Bir de bazı doktorlar pko hastaları için yumurtlama testlerinin yanıltıcı olduğunu söylüyor. Belki de yumurtluyorsun ama test göstermiyor olabilir canım.
Zuzununannesi01 kullanıyorum zaten karışımı . Bakalım testlede takip ediyim dedim
Blossom ayy en son Perşembe günğ ilişki olmuştu kaçırdım mı acaba ? Hala akıntım geliyor ve kasık ağrım var sancı
bigunanneolucak olur bi iki güne bence
Zeyneptuba inşallah canım ya🙏🏻
bigunanneolucak sen 2 güne 3 güne bir ilişkiye devam et bence. Yumurtlamaya kafayı takınca da stres oluyor insan.
Blossom evet maalesef pik beklerken pik olmuyor haliyle biraz sinirlerim bozuluyor