• Bebek İsteyenler
  • Kızlar bi bakın 😵‍💫😵‍💫 kafam karıştı ~ovülasyon testi

bigunanneolucak benim akıntım yumurtlama dönemi olur sonra kesilir ama kişiden kişiye değişir bu belki bilmiyorum canım ama kaçırmış olduğunu düşünmüyorum

bigunanneolucak bir yerde okumuştum her ay pik olmaz diye bu günleri değerlendirin mutlaka yumurtalamada kasik ağrısı yapar yarın yada digersi gün görürsünüz diye tahmin ediyorum

bigunanneolucak canım bazılarının adete 3-5 güne kala bile yumurtlama olabiliyor bu kadar takma kafana her insan farklı bir birey yumurtlama tarihlerimiz hep aynı olmak zorunda değil

bigunanneolucak bu ay ilk defa mı kullanıyorsun Ovulasyon testi bir de ben son 2 aydır kullanıyorum maşallah yumurtlamam hep aynı günler de oldu fazladan test kullanmıyorum o yüzden

Happyy_mam93 ben sürekli test yapmadım ki onu bilemicem. Şimdi böyle takip yapıyorum amaa ayın 22snde doktora gidicem regl olunca doktor kontrolünde yumurta takibi yapıcam. Olmuyo böylr ya oldu mu olmadı mı diye strese gidiyorum 🥺🥺

bigunanneolucak kuzum henüz yumurtlama yok henüz ama birden de pik olabiliyor. Kaç günde adet oluyorsun