bigunanneolucak sen 2 güne 3 güne bir ilişkiye devam et bence. Yumurtlamaya kafayı takınca da stres oluyor insan.
Kızlar bi bakın 😵💫😵💫 kafam karıştı ~ovülasyon testi
Blossom evet maalesef pik beklerken pik olmuyor haliyle biraz sinirlerim bozuluyor
bigunanneolucak benim akıntım yumurtlama dönemi olur sonra kesilir ama kişiden kişiye değişir bu belki bilmiyorum canım ama kaçırmış olduğunu düşünmüyorum
denizmanzarasi anladım canım teşekkür ederim
bigunanneolucak Kafaya takınca vücut tepki veriyor hemen. Akışına bırak canım.
Blossom tamam canım sağol.🙏🏻
bigunanneolucak bir yerde okumuştum her ay pik olmaz diye bu günleri değerlendirin mutlaka yumurtalamada kasik ağrısı yapar yarın yada digersi gün görürsünüz diye tahmin ediyorum
nartanemm inşallah canımm çok teşekkür ederim 🙏🏻
https://imgyukle.com/i/kF2J6P
Bi türlü pik olmuyor 🥺
bigunanneolucak canım bazılarının adete 3-5 güne kala bile yumurtlama olabiliyor bu kadar takma kafana her insan farklı bir birey yumurtlama tarihlerimiz hep aynı olmak zorunda değil
funnymummy 4 tane testim kaldı. Umarım görürüm. Tamam canım sağol
bigunanneolucak rica ederim canım stres yapma düzenli ilişkiye devam et neticede herkes ovulasyonla hamile kalmıyor
bigunanneolucak bu ay ilk defa mı kullanıyorsun Ovulasyon testi bir de ben son 2 aydır kullanıyorum maşallah yumurtlamam hep aynı günler de oldu fazladan test kullanmıyorum o yüzden
funnymummy pko var bende maalesef öyle düzenli yumurtlama göremiyorum
bigunanneolucak peki her ay mutlaka yumurtlama görür musun pik olmadığı aylar oluyormuydu
Happyy_mam93 ben sürekli test yapmadım ki onu bilemicem. Şimdi böyle takip yapıyorum amaa ayın 22snde doktora gidicem regl olunca doktor kontrolünde yumurta takibi yapıcam. Olmuyo böylr ya oldu mu olmadı mı diye strese gidiyorum 🥺🥺
bigunanneolucak kuzum henüz yumurtlama yok henüz ama birden de pik olabiliyor. Kaç günde adet oluyorsun