deletedmom507 eminergunn yaa nasip doğumlar nasıl olacak cinsiyet ne benim prensesim olacak Allah nasip ederse
eminergunn deletedmom507 şimdilik bir şey konuşmadık doğum için ama normal istiyorum nasipse bebişim kız bnm prensesim 💗💗💗 siz konuştunuz mu
YeldaKarakolcuKk 25 ekim tahmini Doğumumuz , kıyafetleri neredeyse bitti sayılır , banyo setini aldık biberon emzik tamamlandı ama deterjanları kremleri bezleri ,benim giyeceklerim ve büyük mobilya tarzı şeyler duruyor
eminergunn YeldaKarakolcuKk bnmde kıyafetler ve kozmetikler tamam tırnak makası tarak biberon çat gaz damlası hahha bunlar tmm bnmde kendime bişi almadım bide beşik araba duruyor daha
Pinarbeki eminergunn valla canm eksik bitmiyor ki .kıyafetleri tamamladım hastane çıkışı hariç bı o başka bişi yapamadım daha 🤔geç mi kaldım diye düşünmüyor değilim
eminergunn Pinarbeki aynen eksikler bitmiyor ben eczanede çalıştığım için çıkmadan oradan lazım olacakları tmmladım giysilerde hemen hemen tmm hastane cıkışı aldım ama iki tane daha alıcam büyük parçalar eksik bizde de bakalım
eminergunn ZeynepSYC vay maşallah şuan mı ikizlere hamilesin iz sezeryan diyem tarih erken ben tarih tam sormadım ama ay sonu gibi hesaplanmıştım bir gün var aramızda
Nimetfatih eminergunn benimde 28+0 vajinama dünden beri sancı giriyor normal mi sizde var mı böyle bişey
eminergunn Nimetfatih tam olarak nasıl bir sancı kas ağrısı şeklinde bende de var hemde cok zamandır pubik ten başlıyor iç bacaklara iniyor
deletedmom507 eminergunn hayır hafta sonuna randevum var geçen sefer maksat gelişti bu sefer de öyle hissediyorum aşağıya kasıklarıma vuruyor çünkü sezaryen diyecek diye ödüm kopuyor
Gulsunoyku eminergunn yakınımda devlet hastanesi var yaptıran ama eşim istemiyor ilk gebeligim kayıpla sonuçlandı malesef
eminergunn Gulsunoyku anladım cnm Tabiki hayırlısı saglıkla alalımda ne olursa olsun doğum şekli :) rabbim bir daha yaşatmasın inş saglıkla alalım bwbişlerimizi kucagımıza
Pinarbeki eminergunn hayırlısı artık son ana kadar kosturucas sanıyorum ki herşey zaten ateş pahasi tek maaş ev kira yavaş yavaş yapabildiğimiz kadar artık 😔
Nimetfatih eminergunn normal yürürken birden ağrım oluyor yürüyemiyorum. Dünden beri de birden vajina bölgesine bıçak saplanır gibi sancı giriyor. Yalancı doğum sancısı diye geçiyor internette ama erken değil mi bunun için
PnarSazakBulut Bizde 28 haftalık olduk bugün aşırı oynuyo kızım değişik baya büyüdükçe artık böyle olacak galiba
OzgeOksuz90 Nimetfatih 27.haftamda bende acil gittim doktıruma bu agrılar için. çok norman içiniz genişliyor rahim açılıyo dedi. Yolda yürürken dururdum birden kasılmalardan canım çıkardı neyseki normalmiş. Geçti zaten çok şükür.
Elifeyyup eminergunn Ya arkadaş çevrem yok çocukların var çok şükür elhamdillah varlillarina...hergün tek basimayim
hilaldmr eminergunn 29+2yim 😊herşey tamam gibi gözüküyor ama bitmiyor bitmiyorrr 😂 sizce göğüs pompası almalımıyız ?
eminergunn hilaldmr valla ben eczanede çalışmama rağmen almadım sonucta herkese yüzde yüz lazım olmuyor olursa Bi koşu alırız çalışmıyorsanız bnm fikrim gerek olmadığı 😊