eminergunn Çok cnm sıkılıyor kızlar biraz muhabbet edelim mi neleri aldınız neler eksik bebiş ne durumda neler hissediyorsunuz tahmini doğum tarihinizz ne zmn
deletedmom507 eminergunn şu anda bacaklarıma kramp girmiş fenayım birkaç parça kıyafet aldım sadece eksikler çok
Pinarbeki eminergunn valla canm eksik bitmiyor ki .kıyafetleri tamamladım hastane çıkışı hariç bı o başka bişi yapamadım daha 🤔geç mi kaldım diye düşünmüyor değilim
eminergunn deletedmom507 kaç günlük şuan bende kıyafetler tamamlanmak üzere ama büyük parçalardan hiçbiri yok ortada :(
Elifeyyup Benim doğumum mart 2o ..3 çocuğum olacak ins...sürpriz bi bebek oldu..henüz hicbir şey almadim ona...yalnızlıktan depresyonlara girio girip cikiyorum
Gulsunoyku 28+2 olduk ekim 31 gözüküyor doğum ama benim 2.doğum olucak sezeryan muhtemelen idrar yollarında enfeksiyon cıktı antibiyotik başlandı bugün zor bir hamilelik geçiriyorum çatımda ağrılar oluyor ara ara
eminergunn Gulsunoyku aslında sezeryan sonrası normal doğumu araştırabilirsin bence daha iyi 🙆 olabilir
eminergunn deletedmom507 evet öyle tabikiiii bu kadarcık ağrı olsun bnm hamileliğim çok rahat geçti çok şükür sadece bu sıcaklarrrrr 🔥 en büyük derdim
Elifeyyup eminergunn Ya arkadaş çevrem yok çocukların var çok şükür elhamdillah varlillarina...hergün tek basimayim
FerdaElmaBilen Benim görümcem aşırı çok kıyafet getirtmiş cnm sadece 0-6 aylık bi dolap doldu a dan z ye herşeyi getirtmiş bebeğinden kalan çoğu da giyinilmeş hiç sadece gidip beğendiklerimi alacağım hemen büyüyorlar zaten
eminergunn FerdaElmaBilen oh ne güzel şanslısınız sizde diğer eşyalara daha fazla masraf yapabilirsiniz bu sayede
Gulsunoyku eminergunn yakınımda devlet hastanesi var yaptıran ama eşim istemiyor ilk gebeligim kayıpla sonuçlandı malesef
OzgeOksuz90 eminergunn benimde en büyük derdim o.. 2 klima açık oturuyorum evde. Eşim evde polarla dolaşıyo benim yüzümden😂. Bendeyse yangın var hep🤦🏻♀️
deletedmom507 eminergunn yaa nasip doğumlar nasıl olacak cinsiyet ne benim prensesim olacak Allah nasip ederse
FerdaElmaBilen eminergunn herşey var cnm beşik puset ana kucağı hastane çantası bile atmamış tertemiz kullanmış o yüzden almayacağım
ZeynepSYC Merhaba bende 28+4 um . 3-4 takım kıyafet dışında hiçbirşey almadim. 4. Kızıma hamileyim . İkizlerim var .9 sene sonra hamilelik yaşadığım için S.S.V.D. istiyorum inş nasip olur . Hamileliğim fazla kilo almam dışında gayet güzel geçiyor 🤗 tahmini doğum 16 Ekim demişti doktorum . Hayırlısı bakalım 😉
eminergunn ZeynepSYC vay maşallah şuan mı ikizlere hamilesin iz sezeryan diyem tarih erken ben tarih tam sormadım ama ay sonu gibi hesaplanmıştım bir gün var aramızda
Bebikimm ZeynepSYC bende 28+4’üm, aynıyız yani, ama bana doktorum tahmini doğum 26 Ekim dedi, arada neden öyle bir fark var ki?