deletedmom507 eminergunn hayır hafta sonuna randevum var geçen sefer maksat gelişti bu sefer de öyle hissediyorum aşağıya kasıklarıma vuruyor çünkü sezaryen diyecek diye ödüm kopuyor
eminergunn deletedmom507 ama daha erken değil mi cnm bnm doktorum hıc konusmadı bnde sormadım bir daha ki kontrol 32de belki ozaman konusulabilir
OzgeOksuz90 eminergunn benimde en büyük derdim o.. 2 klima açık oturuyorum evde. Eşim evde polarla dolaşıyo benim yüzümden😂. Bendeyse yangın var hep🤦🏻♀️
eminergunn OzgeOksuz90 ayy bir klima çok isterdimm şuan 😍 ❄ ❄ 🌪 şimdi duşa gircm Bi şeye yaramicak ama
eminergunn hilaldmr valla ben eczanede çalışmama rağmen almadım sonucta herkese yüzde yüz lazım olmuyor olursa Bi koşu alırız çalışmıyorsanız bnm fikrim gerek olmadığı 😊
hilaldmr eminergunn hayır çalışmıyorum ve emzirmek istiyorum süt gelmezse onunla çekerim diye düşünüyorum 😁 yada çok gelirse stok 😁deli sorular
deletedmom507 eminergunn evet bence de erken içime doğanı söylüyorum bu arada annem de beni ters doğurmuş zamanın şartlarıyla normal doğum sanki benim de başıma gelecek ama sezaryen
Baharun2 eminergunn benim de ekim sonu gözüküyo ama zayıf oldugumdan doktor erken doğum riski olabilir dedi.Benim de içime doğan eylül sonu ekim başı gibi 😪tabi hayırlısı inşallah 🙏
eminergunn Baharun2 hayırlısı olsun cnm kaç kilosun ki ve kaç kilo aldın akrep olmaz terazi olur ne güzel 😁😁bnm kızımda iki hafta erken gelebilir anası gibi terazi olsun 🙆
OzgeOksuz90 Nimetfatih 27.haftamda bende acil gittim doktıruma bu agrılar için. çok norman içiniz genişliyor rahim açılıyo dedi. Yolda yürürken dururdum birden kasılmalardan canım çıkardı neyseki normalmiş. Geçti zaten çok şükür.
Baharun2 eminergunn 9 kilo aldım ama hiç almadım gibi duruyo,minyonum sanırım ondam 😪 ben zaten baştan beri eylül sonu ekim başı gibi hissediyodum ondan korkmuyorum da,canımı sıkan selülitler oldu 😒 sen de de var mı böyle bişi doğumdan sonra geçer mi bacım 😢
eminergunn deletedmom507 öyle düşünme iyi düşün iyi olsun cnm döner inş. ben hep normal ve çok kolay bir doğum yapacakmışım gibi hissediyorum. İnşallah 😋😋😋
OzgeOksuz90 Bu arada tahmini doğumlar 9ay 10gün olarak hesaplanıyo sanırım. Benimki 28ekim görünüyo ama herkes ozamana kalmaz 10-15 arası doğurursun diyo.
eminergunn OzgeOksuz90 Hım ozaman çok sevindim bende hiç Ekim sonuna kalmak istemiyorummm ben bir Ekim teyzemiz on beş Ekim oda ortamızda bir günde gelebilir 😋
eminergunn Baharun2 selülit mi oda ne 😁😁 idolüm ebru şallı plates sultanında bile var bnde nasıl olmasın ya bnm bacaklar kalın normalde de zaten en beğenmediğim yerim yani şimdi on kilo alınca ne oldu var sen düşün 🙊 söylemeye dilim varmıyor ama eminim geçecek 🤸♀️
Dml1234 eminergunn dogum için 31 ekimde tam 9 ay 10 gün oluyor ama benim paşa 2 hafta önden gidiyor büyük ihtimal ekimin ortalarında doğacak ☺️ Anasından 15 20 gün sonra dogacak İnşaAllah. Birde dogım günümde dogarmış ayy nasıl sevinirim ama tehlikeli olur onun için sanırım
Dml1234 eminergunn 28 haftalıgız tam. Beşik bebek arabası kıyafetleri banyo seti biberon emzik tırnak makası taragı ilk çıngıragı💜 hepsi tamam. Sıra bakım ürünlerinde şampuandır pişik kremidir havlusudur. Birde burun aspratoru(en kararsız oldugum konu) ateş ölçeri gibi şeyler kaldı bakalım onuda alıcam inşaAllah. Bana gelince kendime hiç bişey almadım😂 ogluma çalışıyorum şuan. Ve çok agrım oluyor karnım taş gibi oluyor bazen erken dogum riskim var yattıgım yerden eksik tamamlıyorum 😂
eminergunn Dml1234 maşallah bitmiş sayılır cnm otribebe tavsiye edebilirim bizim eczanede en çok sattığımız marka ateş ölçer için acele etme ilk altı ay tavsiye edilmiyor yani altından kulaktan almak için erken :)
eminergunn Elifeyyup of zordur oralar birde zaten hamilelik sinirlerimiz gergin rabbim yardımcın olsun cnm doğuma geliceklermi Biraz rahat edersin