tubibon Yenianne 2018 itibariyle normalde 100 tl biz sendika indirimiyle 79 lira veriyoruz kayseri merkezde hastanem doğuma 1500 vericez vip hizmetleri 3000 lira
Lolipop Emine2012 hangi hastanede doğum yaptırıyor.Benim ilk doktorum ve gerçekten iyi bir doktor gönül doyrandan da çok memnunum doktorumun hastanede olması tahlil vs için daha iyi oluyor uğraşmıyor insan bu nedenle tercih etmedim
Emine2012 Lolipop bicok hastaneyle anlasmasi var ben doruk hastanesini tercih ettim tahliller icin de zubeyde hanim hastanesine gidiyorum
tubibon [bilinmeyen] hastaneyi susluyorlar ya cibinlikler tüller ikramliklar lohusa tacı terliği ıvırzıvır bir sürü şey ekliyorlar ekstra 1500 tl alıyorlar
tubibon [bilinmeyen] burda acibademde doğuma arkadaşımdan 5000 lira aldialr epidural olursa ekstra 1500 liraymış ozel odalari 6000 lira dediler kayseri acıbadem
Suhus000 PelinK bende ona gitçem be kadarlık gebesin cnm sen kaçıncı ayında gitmeye başladın Bülent beye
Nazyun Pyrzeda Nisa’da devam etmeyi düşünüyorsanız doktorunuzu değiştirmeyi tavsiye ederim Asiye veya derya hanım
Zeynepemre Suhus000 aynen ya sinir oluyorum iyice adamda fazla ilgilenmiyor Onun hastaları da çok değişik ya