Pelinefeoyku Yenianne 80 lira izmir cinarli kadin dogum.ve cok memnunum.doktorum orada diye bende oraya gidiyorum.ilk bebegimdede o doktorumuzdaydim cunku.
Kenanizm18 Debug acaba özel hayat hastanesi iyi ve temiz mi? Bi ton şeyler sölüyorlar kafam karıstı. Ben egepole gidiyorum 80 tl
Suhus000 Zeynepemre aynen bu konuda sana katılıyorum bazı hekimlerin ki baya baya Yüksek bilmiyorum bana mı öyle geliyor Mustafa boyacı var bilion mu onu da akşama kdr ikiyüz kişiye bakıyor heralde kimseyi hatırlamıyor kime ne dediğini hiç bilmiyor polikliniği ana baba günü gibi aynı
Zeynepemre Suhus000 aynen ya sinir oluyorum iyice adamda fazla ilgilenmiyor Onun hastaları da çok değişik ya
Suhus000 PelinK bende ona gitçem be kadarlık gebesin cnm sen kaçıncı ayında gitmeye başladın Bülent beye
tubibon Yenianne 2018 itibariyle normalde 100 tl biz sendika indirimiyle 79 lira veriyoruz kayseri merkezde hastanem doğuma 1500 vericez vip hizmetleri 3000 lira
Lolipop Emine2012 hangi hastanede doğum yaptırıyor.Benim ilk doktorum ve gerçekten iyi bir doktor gönül doyrandan da çok memnunum doktorumun hastanede olması tahlil vs için daha iyi oluyor uğraşmıyor insan bu nedenle tercih etmedim
Emine2012 Lolipop bicok hastaneyle anlasmasi var ben doruk hastanesini tercih ettim tahliller icin de zubeyde hanim hastanesine gidiyorum