ZeynepKara DilekAlkanat nasıl bu kadar uygun özel sigortanız mı var ben gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorum 115 tl 🙄 florya daha pahalıdır lokasyon olarak
DilekAlkanat ZeynepKara hayir ozel sigortam yok ssk fiyati arayip sordugunuzda fiyat bilgisi veriyorlar zaten
Sayrkann Arkadaşlar eğer sigortanız yoksa . Özel hastaneye gidiyorsanız annelik hakkindan yararlanmak istiyorum dediğinizde normal sigortalı ücret ödersiniz . Benim hastanemde muayene ücreti 150 tl ama annelik hakkindan yararlandığım için 70 ödüyorum 🤗🤗
AyeGnay Sayrkann annelik hakkı diye bir şey mi bar indirim yapıyorlar mı ilk defa duydum eşimin sigortasından faydalanıyorum sanırım çok bi bilgim YÖK ama ben de 80 lira ödüyorum
Sayrkann Zhenis bende oraya gittim doktorum şefik beydi ama hastanede çok stajer olduğu için degistirdim şimdi pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum ☺☺
Gupse Ankara’da özel muaynehane gidiyorum 350 ₺ şöyle bi msjlara baktımda en pahalı ben gidiyorum galiba 😰bizede çok pahalı geliyor ama değiştiremedik sonradan çok sevdiğimiz İçin 🤗
Aklima Yenianne ben istanbul bağcılar hospitalist hastanesine gidiyorum muayene ücreti 30 lira bulunduğunuz şehirde hospitalist hastanesi varmı diye bir bakın özel hastaneler içersinde ssk bağlı en yüksek hastane bu çok memnunum