Minikannesi humaninannesi61 ooo cok az kalmıs sizin kavusmanıza saglıkla kucagınıza alın 🙏🏼 Ben 17+6 yım sinem hn istediğim suan bile ulasıyrm her sorumu yanıtlıyo ama biraz mesafeli bi mizacı var yavastan hafta ilerledikce samimiyeti artıyo sanki size nasıl, memnun musunuz doguma giriyor mu sinem siz hn sordunuz mu?
humaninannesi61 Minikannesi mesajınızı şimdi gördüm ben daha ya 🤦🏼♀️ Doğuma giriyor. Gece doğum olursa ekstra bin tl istiyor hatta🤷🏼♀️
Mysfelf Rabiosa florya niye uygun fiyatlı bilginiz var mı? Ben gop medical parkta 115 tl veriyorum uzm.dr
Rabiosa Mysfelf yeni açıldığı için tahminim 33 hafta 4 günlük hamileyim yaklaşık 6 ay muayene ücreti bile ödemedim kampanyalıydı şimdi 60 tl ödüyorum doğum biraz yüksek normal 4000 sezaryan 5000 ama tavsiye ederim
ZeynepKara DilekAlkanat nasıl bu kadar uygun özel sigortanız mı var ben gaziosmanpaşa medicalparka gidiyorum 115 tl 🙄 florya daha pahalıdır lokasyon olarak
DilekAlkanat ZeynepKara hayir ozel sigortam yok ssk fiyati arayip sordugunuzda fiyat bilgisi veriyorlar zaten
Sayrkann Arkadaşlar eğer sigortanız yoksa . Özel hastaneye gidiyorsanız annelik hakkindan yararlanmak istiyorum dediğinizde normal sigortalı ücret ödersiniz . Benim hastanemde muayene ücreti 150 tl ama annelik hakkindan yararlandığım için 70 ödüyorum 🤗🤗
AyeGnay Sayrkann annelik hakkı diye bir şey mi bar indirim yapıyorlar mı ilk defa duydum eşimin sigortasından faydalanıyorum sanırım çok bi bilgim YÖK ama ben de 80 lira ödüyorum
Sayrkann Zhenis bende oraya gittim doktorum şefik beydi ama hastanede çok stajer olduğu için degistirdim şimdi pendik yüzyıl hastanesine gidiyorum ☺☺
Gupse Ankara’da özel muaynehane gidiyorum 350 ₺ şöyle bi msjlara baktımda en pahalı ben gidiyorum galiba 😰bizede çok pahalı geliyor ama değiştiremedik sonradan çok sevdiğimiz İçin 🤗