Obiranne zgeKuduZelveci merhaba hastane ücretleri nedir 20. Haftada yapılan detaylı ultrason varmı birde yenidoğan yoğun bakım önemli hiç gitmedim daha önce sanayi tatafında sanırım dr öneriniz kim orada
Obiranne Sibelyunusamine bende cakmak erdeme kadriye hanıma gidiyorum 80₺ şaşırdım camlıca çakmağa oranlamdaha uygun diyorlar doğumlarda bile 200 300₺ oynuyormus
Busratek07 Aslannnn nalan cihangir e gidiyorum ilk duyduğumda bende çok şaşırdım ama çok iyi bir hastane tavsiye ediyorum
Aslannnn Busratek07 doktorun sicakkanli ve konuskan olmasi benim icin cok önemli o konuda memnun musun acaba.??
Elifh Aslannnn evet ilk kez gitmiştim tavsiye üzerine gerçekten memnun kaldım Sema hanım . Bn de çok aradım çok şükür buldum inşallah memnun kalırsınız canım
Jasmin Yenianne corlu da reyapda sgk liya profosor 125 tl uzman 105 tl....vegada sgk la uzman 75 tl...
AhuMehmet ekincimuk evet Urfa'da yaşıyorum ky kliniğe 2 kez gittim a sanki özel klinik değil de devlet hastanesi gibi bir memnuniyetsizlik bir soğuk karşılama danışma olsun sekreterler hemşireler herkes çok sevimsizdi bi daha gitmeyeceğim sanirim
sarya21 asliiozsr kesinlikle öneriyorum harika bir kadın harika bir dr hastane değil ama özel muayenehane 150 ₺ muayenesi instegramdAn takip edebilirsin Dr.Arzu Doruk
Kbrasivri Aslannnn Canım antalyadayım ben, mehmet taner kılıç doktorum buralardaysan önerim kesinlikle kendisi olur 😁
BurcuKabak Debug hangi hastaneye gidiyorsunuz ben ata sağlığa gidiyorum 80 tl veriyorjm muayene ücreti ve testler için ek ücret ayrı