Edivedorukannesi Sakarya konak hastanesi sami kemik 75 tl ödüyoruz bugün dogum ücretlerini de öğrendik sezeryan ve normal doğum 2000 tl 🤗
FilizEresAvcim Gulshahs bende şişli kolana gidiyorum. Özlem hanımla başlamıştım ama hastaneden ayrılmış. İlk defa bu ay Meliz hanıma gittim. Çok daha memnun kaldım. 92₺ muayene ücretiydi.
MerveNurPatnos Rabiosa doktorunuzdan memnun musunuz ismi nedir . bende biruni ye gittim az ilerisinde ki çok bekletiyorlar muayene için .
pamuksekerinannesi Ozgeclk Şu anda daha da zamlı😞 İyi bir hastane cnm ama ben en çokta doktorum çokkkk çoook iyi olduğu için gidiyorum 😍
seda1703 memorial hizmet hastanesinde 175 tl veriyorum okuduklarıma göre ücret şuan bana fazla geldi normal doğuma 5000 tl sezeryan için ise 7000 tl dediler 🙈
Husna Yenianne merhaba kizlar bende yeni hamileyim ama doktor bulamadim kafam cok karisik umraniye dudullu da oturuorum bildiginiz iyi bi doktor var mi
Obiranne zgeKuduZelveci merhaba hastane ücretleri nedir 20. Haftada yapılan detaylı ultrason varmı birde yenidoğan yoğun bakım önemli hiç gitmedim daha önce sanayi tatafında sanırım dr öneriniz kim orada
Aslannnn Elifh hangi doktora gidiyorsun canim memnun musun doktorundan bende antalyada yaşıyorum ama doktor arayişindayim yeni hamileyim yardimci olursan sevinirm 😄
Elifh Aslannnn evet ilk kez gitmiştim tavsiye üzerine gerçekten memnun kaldım Sema hanım . Bn de çok aradım çok şükür buldum inşallah memnun kalırsınız canım
Aslannnn FeruzKoca o hastane nerde caninm bide hangi hastaneye gidiyorsun yardimci olursan cok sevinirm bende doktor arayişindayim
Aslannnn FeruzKoca 15 tl olduguna emin misin canim ya eger öyleyse mutlaka giderim tabi doktorda iyiyse
Aslannnn Damlayildizuysal hangi doktora gidiyorsun canim memnun musun bende yeni hamileyim doktor ariyorumda yardimci olursan sevinirm❣
Aslannnn Busratek07 hangi doktora gidiyorsun canim bende bu hastaneyi cok merak ediyorum ücretini duyunca da şasirdim üstelik
Busratek07 Aslannnn nalan cihangir e gidiyorum ilk duyduğumda bende çok şaşırdım ama çok iyi bir hastane tavsiye ediyorum