Mzeynepp Seherasln ilgileniyor canım ben bir şey sormuyorum sormama da gerek kalmıyor, her şeyi açıklıyor. İstersen bir dene canım
Melina fatmaergun yüzde 55 ini karşılıyor normalde doğum 21-22 iken 7 bin civarı oluyor dediler bize benim tüp bebek olduğu için başka yere gitmeye korkuyorum açıkcası
Dsa GlahYkselnan doktordan memnun kalmamıştım. Reyapta diler hanıma gittim can doktor doğumum oldu. İnanılmaz seviyorum doktorumu
Edivedorukannesi Sakarya konak hastanesi sami kemik 75 tl ödüyoruz bugün dogum ücretlerini de öğrendik sezeryan ve normal doğum 2000 tl 🤗
FilizEresAvcim Gulshahs bende şişli kolana gidiyorum. Özlem hanımla başlamıştım ama hastaneden ayrılmış. İlk defa bu ay Meliz hanıma gittim. Çok daha memnun kaldım. 92₺ muayene ücretiydi.
MerveNurPatnos Rabiosa doktorunuzdan memnun musunuz ismi nedir . bende biruni ye gittim az ilerisinde ki çok bekletiyorlar muayene için .
pamuksekerinannesi Ozgeclk Şu anda daha da zamlı😞 İyi bir hastane cnm ama ben en çokta doktorum çokkkk çoook iyi olduğu için gidiyorum 😍