KK16 Oğlum olsaydı Kayra koyacaktım kızım olacak Kumsal düşünüyorum ☺️ K ile yaratıcı güzel kız isim önerisi var mıdır 😅
Juniorozen Oğlum olursa Emir Asaf Kız olursa karar veremedim ve 2. İsim bulamıyorum uyumlu..Aklımdaki isimler Buğlem, Asel, Azra, Ceylin
Melissarden Aayyssuu maşallah benimde oğlum Mart’ta 4 e giricek diğer oğlumda 13 aylık şuan hamilemiyim bilmiyorum korkuyorum açıkcası nasıl bakarım diye. Siz kaç yaşındasınız
Aayyssuu Melissarden başlarda bende çok üzüldüm ama rabbim verir kolaylığını canım şimdi kucağıma almak için gün sayıyorum 2 çocukla hamilelik gerçekten zor kolay diyemem ama geçicek hep böyle düşünüyorum Rabbim verdiyse başım gözüm üstüne hepsi 😍🙏
SedArasAda elifferolakyuz_ Oğlumun adı Aras 2. Oğlum olucak ama hazır olmadığım için daha isim bulamadım ☺️
Nisanur1 Kayınbabamın adını koyacaz arif ama ben bir isim daha koymak istiyorum herzaman karan koymak istedim ama arif karan nasıl sizce
KucukAnne538 Asdfg1w345 Bende ayaz koyacağım nasipse oğluma her an doğuracağım da 😂 Bu sebepten yanına anlamı güzel isim ekleyeceğiz bizde😂