Aayyssuu Melissarden amin cümlemizinkini inşallah canım 😊🙏büyük oğlum Mart’ta 4 yaşına girecek küçük oğlum henüz 16 aylık kızıma da spiralle hamile kaldım 26 haftalık durumlar bende böyle 😂😍💐
Melissarden Aayyssuu maşallah benimde oğlum Mart’ta 4 e giricek diğer oğlumda 13 aylık şuan hamilemiyim bilmiyorum korkuyorum açıkcası nasıl bakarım diye. Siz kaç yaşındasınız
Firdesy Aayyssuu Allah yardımcınız olsun benimde 11 yaşında oğlum 7 yaşında kızım var spiralle hamile kaldım 22 haftalık hamileyim sipraliniz alındı mı?
nazliaynaci Oğlum olacak ismini Kayra efe koyacağız bir gün kızım olursa eğer asel bade koymayı isterim
Busragozer elifferolakyuz_ ilk oğluma Rüzgar koymayı nasip etti rabbim. Şimdi 2. Oğlumuz olacak onada Poyraz koyacağız inşallah
Duruliyaninannesi elifferolakyuz_ kızım var 3 yaşında DuruLiya💜 simdi 29 haftalık hamileyim oğlum olacak Allah ın izniyle oda Güney💙
Mom-0 elifferolakyuz_ kizim olursa PARLA yada EFNAN oğlum olursa AYBARS düşünüyorum. Tabiki o zamana kadar karar değiştirmezsem
Aysenrr_ elifferolakyuz_ her hafta farklı bi isim beğeniyorum inşallah bu isimde kalırım 34+5 olduk kızımla adını meva duru koymayı düşünüyorum 🥰
alyaacarli birprensesvebirprensannesi merhaba biz de yiğit düşünüyoruz. Yaramaz oluyo diyorlar öyle mi oğlunuz🙈
birprensesvebirprensannesi alyaacarli Yaramaz demek az kalır 😂 Valla bende çok duydum Yiğit ismi sıkıntılıymış sanırım 🤷♀️ 6 aylık her gün cinnet geçirtiyor bana 😂
sessiz_oyuncu hamisanne_63 melek ailede var üstelik eşimin hiç sevmediği birinin adı 😒 işte böyle böyle elimizde isim kalmadı 😑
Selin12- elifferolakyuz_ oğlum olsaydı ismini bukra benan koyucaktim kızım oluyor masal deniz koyucam