Gamzeates elifferolakyuz_ oğlumun ismi Ateş oğlan yada kız olursa da yine de güneş koycaz Allah nasip ederse ❤️
Aayyssuu Melissarden başlarda bende çok üzüldüm ama rabbim verir kolaylığını canım şimdi kucağıma almak için gün sayıyorum 2 çocukla hamilelik gerçekten zor kolay diyemem ama geçicek hep böyle düşünüyorum Rabbim verdiyse başım gözüm üstüne hepsi 😍🙏
Bccsn Zeyzey2909 ahh oğlumun ismi Görkem, bugün hamile olduğumu öğrendim hep Gökçe istedim. Bakalım kız olursa kısmet ❤️❤️
Senaoztrk elifferolakyuz_ kızım olursa elif Eylül erkek olursa Göktuğ düşünüyoruz ama değişir belkide fikrimiz yarın cinsiyetimizi ogrenecez inşallah 🤲😊
Htcliva elifferolakyuz_ Hamile oldugumu ögrendigimden beri hiç erkek ismi düşünmedim hep evlenmeden öncede aklımda kız ismi vardı Fatmaliva 27+6 dayım ve cinsiyetide kız 😅
Yoncayoncaaa elifferolakyuz_ Kızımın adı Irmak Asya ❤️ Allah nasıp ederse oğlum olucak oda Yusuf Miran 🦋🧿
prensesannesiiiiii elifferolakyuz_ kızım olacak adı peruze Rana 👶eğer Allah nasip ederse ilerde oğlum olursa ali İmran koymak istiyorum ❤️🤲🤰
Ebruub elifferolakyuz_ bir oğlum var Mehmet adı 😍Şimdi ikincinin cinsıyet belli degıl ama kız zeynepnaz erkek kerem inşallah 🙏🏻😍
Tuliy5 zzeliizz Mihra çok güzel 🥰 Zümra ismini iyi araştır ama canım. Zümra aslında grup, topluluk demek. Zeki, ahlaklı kadın anlamı tamamen uydurma 😔
Zeynep_dua elifferolakyuz_ oğlumun adı Hazar ikinci geliyor çınar istiyorum ama bu kez isim babası koyacak onu bekliyorubekliyoruz