Sevinc-Berke elanurrerarslann-44 Bende dün gittim kontrole 37+1 günlüğüz nst istedi doktorum sancım çıktı sancıların arttı artacak gibi dedi öyle olursa eğer acile git dedi bişey olmazsa eğer 1 hafta sonra gel testlerini yapıp ameliyat işlemlerini ayarlayalım dedi 🐣🥰
Sevinc-Berke elanurrerarslann-44 Hayırlısı olsun canım günü gelince hepsi gelecek zaten Allah’ın izniyle 😇🍼❣️
Rabiagelir elanurrerarslann-44 evet özel Gaziantep’te doğum yapıyorum annemlerin yanında normalde çanakkaledeydim orda iyi doktor olmadığı için ailemin yanına geldim sen
Fundacanik elanurrerarslann-44 Suan 37+2 yim en son 36. Haftada gittim 15 gün sonra gel gün vereyim dedi bu ayın 9 una gidicez ne zaman gel derse artik benimde 2.sezeryan olcak devlette olcak. Ve 36. Haftada 2600 dü nasıl kilo aldirabilirim hersey yiyorum ama kilo almıyor devlette ultrasyonda kilo yanilabiliyormu çünkü ben 32 de özele gittim 2280 grmdı.
Fatosduzgun55 elanurrerarslann-44 33.haftadayım drm 38+2 gıbı alırım dedi 😂 ama ılk oğluma da öyle demısdı 37+0da oğlum gelmek ıstedı. Bu oglumumnda 38i bekleyecegını dusunmuyorum haftası önde abısı gıbı
elanurrerarslann-44 Sevinc-Berke aynen bakalim dun geceden beri adet sancisi gibi belimde sanci var ama ya cok yoruldum yada artik dogum yakin bilmiyorum bi an once dogurmak istiyorum
elanurrerarslann-44 Rabiagelir malatyadayim ben devlette yapicam devlet te 39u bekliyor bakalim ben ne zaman dogurcam
Toprak_hira59 elanurrerarslann-44 37+4 e aldik sezeryan gunumuzu 15 araliga geliyor ama suyumuzda azalma vardi duruma gore bu hafta ici yani 36 daykende alinabilir dedi doktorumz
alyaninannesi2 elanurrerarslann-44 36 da 3400 dü 😬 pazartesi tekrar gideceğim. Büyük ihtimal 3800 falan doğar öyle tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısı
Nihall002 elanurrerarslann-44 38+2gun verdi Perşembe gününe inşallah idrar yolunda enfeksiyon çıktı ilaç verdi sezaryen gününe kadar düşer dedi o seviye bizim için sezaryene engel değil dedi
elanurrerarslann-44 Nihall002 hadi inşallah bende gun alana kadar dogurmazsam cok heyecanlıyım hangi gune vercek diye
Deniizzz mineirem 37 +0 mı oluyorsunuz o gün ? 38 den önce alınmıyor sanıyordum bana 38+6 ya verdiler gün 3 Ocak