Rukenela alyaninannesi2 aynı günde doğum yapacak bende 13 aralıkta gün aldım ama bebek kanala girmiş gibi
alyaninannesi2 Rukenela nasıl anladın kanala girdiğini ? Bende diyorum erken gelirse nasıl olacak acaba 😬
Rukenela alyaninannesi2 yürürken çok zorlanıyorum hissediyorsun zaten doktorda söyledi 2.9 cm kalmış rahme diye
Deniizzz Morebebek yüzde 90 zaten 38 hafta biter en erken 38+0 da alınır bana verilen tarih 38+6 neredeyse 39+0 olacağım
Jdjdjdjk Deniizzz ay sizle aynı kaderi paylaşıyorum bende sabırsızım 37 2 yim 37 4 te alınanları görünce oooof çekiyorum demek size de öyle demiş bana da 38 bitecek diyor
elanurrerarslann-44 dun geceden beri kasiklarima acayip baski var bide adet sancisi gibi belimde sanci var geçmiyor bi turlu yoruldum diye mi anlamadim bi turlu gecmiyor dogurcam mi acaba 😅
elanurrerarslann-44 Nihall002 hadi inşallah bende gun alana kadar dogurmazsam cok heyecanlıyım hangi gune vercek diye
elanurrerarslann-44 Rabiagelir malatyadayim ben devlette yapicam devlet te 39u bekliyor bakalim ben ne zaman dogurcam
elanurrerarslann-44 Sevinc-Berke aynen bakalim dun geceden beri adet sancisi gibi belimde sanci var ama ya cok yoruldum yada artik dogum yakin bilmiyorum bi an once dogurmak istiyorum
Sevinc-Berke elanurrerarslann-44 Öyle canım bende doğurmak istiyorum nefes alamıyorum artık çok ağırlaştım oğlumda çok yoruyor beni 😏
Selincokerr elanurrerarslann-44 aynı rahatım yok benim de 37+2 artık hep tuvaletteyim oturup kalkamıyorum
mervegemen- elanurrerarslann-44 benim doktorum gün vermiyor normal doğum icin zamanini bekliyor gelmezse gün verecek neden bu kadar erken gün aliyorsunuz kendi tercihiniz mi sezeryan
elanurrerarslann-44 mervegemen- 2.dogumum ilki sezeryan oldugu icin mecburi sezeryan ondan gun vericek
Deniizzz Jdjdjdjk son 10 günde alıyorum ben dedi doktorum ya siz yine yaklaşmışsınız bir kaç gününüz kalmış biz daha yarın 35+0 oluyoruz 😣 geçmek bilmiyor sanki 38+6 ya bir ay var🤭 sabırsızım kavuşmayı cok istiyorum sizin adınıza sevindim 😍
Jdjdjdjk Deniizzz benim 34 35 hatta 37 ye gelene kadar çook hızlı geçti şuan geçmiyor😀 geçecek mecburen içerde kalmayacaklar ama doğurdum doğurcam derken zaman geçmiyor sizde sağlıkla kucağınıza alın😇❤