Nlgn43 Nurss34 bence biraz sabredin öünkü adetim geçmişti 7 gün kan testi verdim negatif çıktı iki hafta geçti yine olmadım pozitif çıktı idrar testinde meğersem geç döllenme olmuş benim
M_kemal Prodoctor markasıyla adetime 2 gün kala çift çizgiyi ancak görmüştüm. Siz yarın yapın ama tek çizgi görürseniz hemen üzülmeyin. Adetinize 2 gün kala tekrar yaparsınız.
Nurss34 Sevdashn olabilir tabii. Benim bi kaç gün önce batma oluyordu kasıklarda ama artık yok . Acaba diyorum psikolojik mi . Geçti gitti o batmalar
Sevdashn Erken yaptığım testler hüsrana uğrattı bence sende biraz beklemelisin ben test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Karyakal Nurss34 adetime 8 gun var benim de elimde 3 tane prodoctor marka test var bende beklemedeyim yapinca resim atarmisiniz testide merak ediyorum ambalajini simdi acarsam bozulur diye acip bakamiyorum🙈
Zeynepabide Nurss34 2 gebeliğimdede 10 gün öncesinden yapmaya basladım. Kac tane çöp ettim prodictor ü 😁2 sindede en erken 5 gün kala cıktı
Nurss34 Zeynepabide canım ben erken yapmamaya karar verdim yarın 6 gün kalıyor öyle yapcam 52 liraya aldım yani çöp edemem🤣🤣
Msl_ege Nurss34 ay vermeyin şunerken testlere para yaaa . valla 3-4 gün kala kaset testte bile çıkıyor . bi eczacı hatta kıyamayıp demişti bana pazarlama stratejisi bu erken testler varsa kasette de çıkar demişti .
Evelynn Nurss34 benim de tam adetime 7 gün varken yapmıştım. İkinci çizgi silik çıkmıştı. O gün koşa koşa kan verdim 3,62 çıkmıştı kanım. O kadar hassas yani o testler. Hatta kağıdında özellikle yazıyor silik çıksa bile pozitiftir diye.